• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • familieret

Resultater for

Familieret - Fabrikant Producent - Frankrig

FrankrigFabrikant/producent
  1. LE COUSTELOUS

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Le Coustelous er stolt over at præsentere sine gastronomiske produkter fra Sydvestfrankrig, med hovedvægt på den berømte cassoulet fra Castelnaudary. Vi har særlig fokus på kvaliteten af vores råvarer og samarbejder med lokale producenter for at tilbyde kunden det bedste. Vi eksporterer vores produkter i Europa, USA og Frankrig, til delikatesseforretninger, vinhandlere og specialbutikker med diverse fødevarespecialiteter. Frankrig er kendt for sin gastronomi, og det sydvestlige Frankrig er særlig anerkendt for en lang række velsmagende og alsidige madretter. Vores familie har siden 1993 tilberedt lækre retter for vores kunder. Vores prioritet er at fremme frisklavede og hjemmelavede madvarer fra vores egn. Foie gras, blodpølse, andrebryst... Men især vores berømte cassoulet, tilberedt efter familietraditioner med hvide bønner fra Castelnaudary og kød fra lokale producenter. Vi står til rådighed for enhver yderligere oplysning om vores produkter. Hos "Le Coustelous", står familien i centrum af produktionen, og vi er stolte af at kunne dele vores lidenskab for sydvestfransk gastronomi med jer. Kontakt os endelig for flere oplysninger!

  2. ESSENCES NATURELLES CORSES

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Essences Naturelles Corses er et landbrug, brænderi og et kemisk laboratorie. Vi er eksperter i aromaterapi og parfume og dyrker, destillerer, udvinder ekstrakter og forarbejder aromatiske og medicinalske planter fra Korsika. Vores virksomhed holder til på gården Bordéo, hvor familien har dyrket jorden siden 1962. Der er med årene opstået et respektfuldt og symbiotisk samspil mellem planterne, vores familie og, i videre forstand, virksomheden. Vi er stolte over at besidde godkendelserne som bæredygtigt og biodynamisk landbrug fra Ecocert og Demeter. De råmaterialer, der anvendes på vores brænderi, kommer enten fra haven og fra gårdens beplantninger eller fra høst af vilde planter, heriblandt aromtaiske planter, der kun er hjemmehørende på Korsika. Siden 2020 har vi desuden genoptaget partnerskaber inden for produktion af visse planter, såsom evighedsblomst. Vores forpigtelse over for kvalitet og respekt for miljøet underbygger alle vores handlinger. Alle æteriske olier fra Essences Naturelles Corses er garanteret 100% økologiske, 100% rene, 100% naturlige og 100% fuldkomne, således at de indeholde alle plantens aromatiske egenskaber. Denne stræben mod det fremragende er et led i vores engagement for et miljøvenligt og biodynamisk landbrug, fra dyrkning til destillering.

  3. CHÂTEAU MONTANA

    Frankrig

    Chateau Montana blev grundlagt i slutningen af det 19. århundrede. Jean Jonquères d'Oriola kommer fra en landmandsfamilie, der har været etableret i de østlige Pyrenæer i mere end fem århundreder. Han arbejder sammen med sin familie med sin passion for at udvikle finessen og styrken i dette terroir samt potentialet i disse steder. Vingården dækker 60 hektar på to terroirs i Aspres ved foden af Pic du Canigou, mellem hav og bjerge, syd for Perpignan. Vi arbejder på ler-kalkstensjord med traditionelle druesorter som Syrah, Grenache, Carignan og Mourvèdre samt andre sorter som Merlot, Cabernet Sauvignon, Marselan og Muscat. Vi er nu certificeret "høj miljøværdi", hvilket giver plads til traditionelle metoder som mekanisk bearbejdning af jorden, respekt for miljøet, fremme af biodiversitet og lave udbytter. Vi er nu i gang med det andet år med økologisk omlægning, og vores produktion vil blive certificeret for årgang 2023. Vores vine bliver vinificeret, modnet og aftappet på ejendommen i vores kælder, som er udstyret med termoregulerede rustfrie ståltanke og en fadkælder. Château Montana tilbyder ud over sin vinhandel, som du kan opleve gennem besøg og smagninger, også mulighed for at leje sin sal og sine gites, som kan rumme alle typer arrangemente.

  4. PARIS RHUM CLUB

    Frankrig

    Virksomheden PARIS RHUM CLUB har siden 2020 været specialiseret i cocktails med 0% alkohol gennem varemærket CUBANASO. CUBANASO har dertil tilegende lokaler, hvor vi udvikler koncepter i stor målestok og i store formater. Dette er ideelt for supermarkedskæder, restaurantkæder, hotelkæder, diskoteker, barer, pivate fester eller til en aperitif blandt familien... Målet for PARIS RHUM CLUB er at tilbyde og udbrede de mest fantastiske cubanske cocktails fyldt med sol. Derfor har virksomheden skabt mærket CUBANASO. Dette omfatter en række cocktails med 0% alkoholindhold og med naturlig frugt. Produkterne CUBANASO gør dig i stand til at være præcis i tilberedningen af ingredienser og dosering. Derved kan du nemmere styre din fortjeneste. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

  5. CHAMPAGNE PIERRE LAURENT

    Frankrig

    Pierre Laurent har drevet familiebrug i fem generationer og er kendt for sin stærke forpligtelse inden for traditionelle metoder og bevarelse af miljøet. Pierre Laurent nærer en lidenskab for sin region og har en avantgardistisk vision angående sine champagner. De "skaber velvære" ved at være så naturlige og så egnstypiske som muligt og produceres efter miljøbevidste metoder. Tradition, nydelse og fællesskab er værdier, der er gået igen fra far til søn, og som vi gerne vil videreføre. Familien PIERRE dyrker i dag 4, 5 hektar i Vallée de la Marne, hovedageligt med Pinot Meunier og Chardonnay. Hoveddruesorter: - Chardonnay: Delikate nuancer af frugt, citrusfrugt og mineraler.- Pinot noir: Smidighed og frugtighed, der gør den rund under blandingen.- Pinot meunier: Aromaer af røde bær og en kraftig struktur. Den får krop og kraft under blandingsprocessen. Vinhøsten er i århundreder foregået udelukkende i hånden for at garantere den højeste kvalitet af druer. Alkoholmisbrug er farligt for helbredet, skal nydes med omtanke. Salg af alkoholholdige drikke til unge under 18 år er forbudt.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
  1. FÉRET PARFUMEUR

    Frankrig

    Féret Parfumeur har været et fransk familieejet mærke siden 1878 og har i flere generationer videreført smagen af fransk Art-de-Vivre. I 1900 vandt Hyalin-blokken - en 100% naturlig aluminiumsten - tre medaljer på verdensudstillingen i Paris i 1900, og den fås stadig i dag! I dag er det Alexis Cabanne - tipoldebarn af grundlæggeren - der leder virksomheden. n\nAlexis er et barn af den region, hvor Cognac produceres. Takket være overførslen af familiens viden opdrager Alexis sin næse og sin gane fra far til søn med denne ånd. Han er passioneret botaniker, men han kan også lide at variere fornøjelserne ved at genoplive familiens kosmetikmærke i 2012: Féret Parfumeur.I en stil, der altid er retro-chic og 100% MADE IN FRANCE, tilbyder Féret Parfumeur dig produkter, der hovedsageligt er formuleret med honning og æteriske olier. De er velegnede til parfumerier, apoteker, frisørforretninger, økologiske butikker, skønhedssaloner og kurbade, stormagasiner og gavebutikker. Vores karismatiske Retro-Chic-mærke nyder en særlig kærlighed fra forbrugerne for sine produkter af fremragende kvalitet, som giver et meget betryggende "Madeleine de Proust"-image. Alexis' kreationer fortæller dig en historie: Féret-familiens, elegance, forædling.... à la Française.\n\nN’Tøv ikke med at kontakte os for at få flere oplysninger!

  2. CHÂTEAU TAYAC

    Frankrig

    TAYAC er et familiejet slot. Vinmarkerne strækker sig over 37 hektarer på Soussans højderyg i Médoc centralt beliggende i området for den prestigefyldte appellation Margaux. Château TAYAC har været i familien Portets eje gennem fire generationer. Vi anvender den såkaldte COUSINIE metode, som gør det muligt at give vinstokkene tilstrækkelig næring med mindst mulig behandling. Jordens balance og dens naturlige modstandskraft mod angreb forbedres. Vinstokkene og druerne trives under de bedst mulige vilkår. Gejsningen og vinhøstningen gør det ligeledes muligt at kontrollere afkastet og optimere vinens kvalitet. Vines modnes i franske egefad i 12 måneder. Vinene fra vinslottet TAYAC bliver solgt gennem vinforhandlere, restauranter og eksporteres desuden.

  3. RIPAUD PEPINIERES

    Frankrig

    Ligesom opdagelsesrejsende har familien Ripaud rejst verden rundt i mere end 60 år i jagten på nye produkter til deres kunder. Selvom familievirksomheden stadig producerer 90 % af planterne lokalt, på et vegetabilsk område på over 100 hektar, har Benedict og Damian Ripaud bevaret samme arbejdsglæde som deres far, Josef, grundlægger af gartneriet: rejse for at bringe drømme tilbage og tilpasse planter til vores regioner. kæmpebonsai fra Japan, mexikanske yuccaer, koglepalmer fra Costa Rica, ahorn for samlere fra New Zealand og hundredårige oliventræer og palmer fra Middelhavslandene: Det er nogle af de mest eksotiske planter fra denne planteskole, hvor der vokser omkring 200 arter og 2 millioner planter i åbne landbrugsarealer i Vendée. En million af dem sælges hvert år i Frankrig. Vi har i alt 50 medarbejdere.

  4. BAUCHET PERE ET FILS

    Frankrig

    Selvhøstende ejer, et emblematisk vindistrikt, fra vinstok til champagneglas, en eneste signatur. Rundvisning og prøvesmagning udgør en charmerende etape i Champagne. Vinområdet Marne består for størstedelen af druesorten Chardonnay (hvide druer) og dernæst af Pinot Noir (sorte druer). Vinområdet i Aube er hovedsageligt beplantet med Pinot Noir. Familien BAUCHET har dyrket vin efter traditionelle metoder i tre generationer.

  5. CREATIVE SPECIFIC SOFTWARE

    Frankrig

    Creative Specific Software har udviklet et innovativt system, som gør det muligt at opfange et fald ved hjælp af en optisk føler og ringe til familien eller et specialiseret center døgnet rundt og hver dag i ugen.