Konfektur er et sødt fødevareprodukt, der opnås ved at koge en eller flere typer frugt med sukker. I modsætning til marmelade, som per definition kun ...
Guillaume og Hélène har overtaget en del af den familiære virksomhed fra Guillaumes forældre i 2016. De har øget arealet med rabarber. I dag dyrker de...
Cerise noire, Griotte, Kirsch.
Kontinent mindre end 2% alkohol.
Marmeladen "Des Vieux Garçons" er en blanding af fristende smagsnuancer, der fanger ga...
Vi er et producentfirma beliggende i Antalya, i den sydlige del af Tyrkiet, hvor klimaet er særdeles velegnet til at dyrke lækre frugter og grøntsager...
Vi er et producentfirma beliggende i Antalya, i den sydlige del af Tyrkiet, hvor klimaet er særdeles velegnet til at dyrke lækre frugter og grøntsager...
"Confettura Extra di Fichi" er en særlig type marmelade, der adskiller sig ved den høje procentdel af frugt, der anvendes i dens fremstilling. For at ...
Kogt i gryden, de ekstra konfiturer fra Confit de Provence er lavet af omhyggeligt udvalgte frugter, og så ofte som muligt med frugter med oprindelses...
{"Préparée avec 55 g de fruits pour 100 g de produit fini.":"Forberedt med 55 g frugt pr. 100 g færdig produkt.","Dont sucres 54 g":"Heraf sukker 54 g...
En lækker økologisk og gourmet blåbærsyltetøj! Plateau des Monédières er ideelt til blåbærvækst. De høstede sorter er: Bluecrop, Berkeley, Spartan, Je...
KASAG-eksperter er specialiserede inden for fremstilling af madlavningsudstyr samt industriel madlavning til produktion af syltetøj, marmelade, kompot...
Fyldt med værdifulde ingredienser er Gummley hampgeleer et unikt produkt, der gør det meget lettere at opnå en tilstand af dyb afslapning og glemme de...