Frankrig, Vernosc-Les-Annonay
...Baseret i hjertet af kastanjetræerne i Ardèche dyrker Roger Descours og hans datterselskab CONCEPT FRUITS kærligheden til kastanjen siden 1975. Vi udvælger de bedste sorter af kastanjer i Frankrig fra vores terroir i Ardèche og i Europa. Kastanjerne bliver derefter forarbejdet i vores fabrik under den strengeste overholdelse af IFS- og BRC-standarderne for at imødekomme kravene fra de største kokke verden over.
Frankrig, Chambery
... professionelle inden for fødevarebranchen. Det starter med udvælgelsen af råmaterialet, besøg på citronplantager, søgning efter frugter af uomtvistelig kvalitet, kontrol af plantager, høst og presning. Derudover er der daglige, meget strenge kontroller udført af vores partnere, fra modtagelse af råmaterialer til færdige produkter. Vores partnere er certificeret ISO 9001: 2008; BRC, IFS. Kombinationen af frugthåndværk og strenge kvalitetsprocedurer gør det muligt for os at garantere et færdigt produkt, der lever op til de kvalitetsstandarder, der kræves og forventes på markedet.
Frankrig, Puget-Sur-Argens
...salte og søde småkager... men også ICUMSA 45 sukker med hele skibe osv... Vores erfaring og netværk inden for disse områder gør os i stand til effektivt at imødekomme behovene, og vores tilpasningsevne er uovertruffen. Vores fødevarer er varierede, omhyggeligt udvalgte og underlagt de mest krævende fødevaresikkerhedsstandarder i Europa: IFS, ISO, BRC, Halal. For mere information, tøv ikke med at kontakte os. Email: contact@formed-equipments.com...
Frankrig, Lomme
... for en blød dej. • OPSKRIFT: Fortsæt tilpasningen af dine deje ved at justere saltindholdet, de korn, du tilsætter... Tilpas toppings til dine behov: traditionelle opskrifter eller vegetariske. • IMPLEMENTERING: Vi tager hensyn til dine implementeringskrav under udviklingen af dit produkt. • EMBALLAGE: Det er den sidste finish fra NOVEPAN. Vi tilbyder forskellige emballager afhængigt af dine krav. Vores produkter er certificeret: BRC, IFS og om nødvendigt ØKO og Halal.
Frankrig, Noisiel
... for fuld eller delvis dækning af jeres OPCA. Vi sørger for oprettelsen af jeres ansøgning om sundhedsgodkendelse, Plan for sundhedskontrol, rådgivning, teknisk assistance. Støtte til opnåelse af IFS- og BRC-certificeringer. Vi udfører en audit af installationerne og aktiviteten i henhold til kravene fra BRC eller IFS. Vi udfører en diagnose og en handlingsplan, der gør det muligt for jer at overholde lovgivningen (Hygiejnens Pakke) og kravene fra BRC eller IFS. Støtte til opnåelse af ISO 22000-certificering.
...L'UNION DES PRODUCTEURS DE SAINT EMILION samler 700 hektar vinmarker, primært i appellationen SAINT EMILION og SAINT EMILION GRAND CRU. L'UNION DES PRODUCTEURS DE SAINT EMILION tilbyder et bredt udvalg af vine, der er opdelt i slotvine og mærkevine. 56% af den årlige produktion kommer fra slottene. L'UNION DES PRODUCTEURS DE SAINT EMILION er certificeret ISO 9001, AgriConfiance, International Food Standard (IFS), British Retail Consortium (BRC) og ISO 14001.
Frankrig, Raillencourt Ste Olle
... industrien, catering og store og mellemstore butikker. Vore saucer kan være farvede eller neutrale, flydende eller tykke, milde eller krydrede, varme eller kolde, eller simpelthen marinader. Med vores højteknologiske laboratorium-køkken er vi i konstant forskning for at skabe produkter, hvis kvalitet og smag vil tilfredsstille forbrugerne. Vores fabrik er certificeret IFS højere og siden 2014 BRC, hvilket letter vores partnerskaber med udenlandske markeder.
Les VIGNERONS REUNIS DE MONSEGUR repræsenterer et Bordeaux kooperativ. Samlet set strækker vinmarkerne fra vinproducenterne i Monségur over næsten 1300 hektar rødvin og 100 hektar hvidvin. Her findes følgende druesorter: Merlot, Cabernet Franc og Cabernet Sauvignon for de røde druer samt Sauvignon, Sémillon og Muscadelle for de hvide druer. Det kooperative vineri forpligter sig til at etablere sporbarhed af produkterne, og vineriet er ISO 9001 og IFSBRC certificeret, og vineriet er i gang med at opnå Terra Vitis akkreditering (bæredygtig bekæmpelse).
Frankrig, Azay Le Rideau
Vi er frugtavlere, og vi presser vores frugter. Vi anvender økologisk landbrug og agroøkologi til at drive vores frugthaver. Vi fremstiller naturlige juicer til dig ved at bruge en kold ekstraktionsmetode og skånsom pasteurisering for at bevare frugternes aromaer. Vores juicer er uden konserveringsmidler, uden tilsætningsstoffer og uden tilsat sukker. Vi opfylder kravene til europæiske og globale kvalitetsstandarder: BRC, IFS, Global GAP, Økologiske Frugthaver, HVE. Vores sortiment er varieret: æblejuice, druejuice, pærejuice, abrikosjuice, ferskenjuice.
Frankrig, Saint-Loubès
Virksomheden AQUITAINES SPECIALITES er specialiseret i fremstilling og distribution af canelés fra Bordeaux. Opskriften på canelé fra Bordeaux er blevet videregivet fra generation til generation i århundreder. Dens unikke smag, den sprøde skorpe og den bløde kerne er resultatet af en langsom og omhyggelig fremstilling. Virksomheden AQUITAINES SPECIALITES er IFS- og BRC-certificeret, disse certificeringer garanterer forbrugerne kvalitet, sporbarhed og fødevaresikkerhed.
Frankrig, Strasbourg
Eksklusiv distributør af dadler pakket i henhold til europæiske standarder, vores produkter er certificeret IFS, BRC, FESMA, HALAL og BIO. Flere typer emballage er tilgængelige, og vi kan også tilpasse os kundernes ønsker.
Frankrig, Saint Gilles Croix De Vie
Leverandør af 100% af de franske distributionskanaler og i udlandet, udvikler vi appertiserede produkter (lang DLUO) til vores mærker eller dem fra vores partnere (MDD, industri, eksport, restauration). Nogle eksempler: - Carrefour, Leclerc, Casino, Auchan ... - Nestlé, Maremi, Mollerens, Haudecoeur (halal), Zaniboni - TJ Morris (UK), Cora og COOP Ungarn, ALDI (Schweiz), Dollarama (Canada) - Ede Ruy, ID Services, Pomona, Gages de Qualité et de Sécurité. Vi er certificeret IFS og BRC på de højeste niveauer. Vi ønsker at indgå nye partnerskaber og udvikle, sammen med dem, langvarige relationer.
Populære lande for dette søgeord