Frankrig, Liverdun
Bloch, en familiedrevet virksomhed med to hundrede års historie baseret i Grand-Est, blev grundlagt i 1811. Den var oprindeligt beliggende i Alsace nær Strasbourg. I 1870 blev virksomheden flyttet til Lorraine i forstæderne til Nancy, hvor den producerer supper og bouillon. Det er først i 2000'erne, at virksomheden bliver opkøbt af HIGY, som fokuserer sin aktivitet på kulinariske hjælpemidler. Un...
Frankrig, Mulhouse
...Ved udfyldning af bakker med panerede produkter (fisk, kylling, vegetabilske bøffer), cannelés, forårsruller, småkager, donuts, pandekager osv., sætter der sig rester som brødkrummer, smuler eller sesamfrø på kanterne. Når bakken skal forsegles, forhindrer disse dårligt placerede rester en hermetisk forsegling. I tilfælde af lækage bliver produktet uspiseligt og skal derfor kasseres, hvilket...
Frankrig, Paris
...Majspetaler, olivenolie, Himalaya-rosesalt, sort peber og Népita Allergener: spor af gluten ARTIKELDETALJER Brødkrummer ideelle til dine paneringer af kød, fisk, oste. Népita er en korsikansk urt, der ligner mynte, mere subtil og sjælden, og passer meget godt til kalv.
Frankrig, Livry Gargan
...Brødkrummer Produktkode: 8311 Mærke: Vesce Nettovægt: 200g...
Frankrig, Villeneuve Sur Lot
Frankrig, Malataverne
...Ingredienser Ingredienser til dejen hvedemel, durumsemulje, æg (11,2% af det færdige produkt), vand. Ingredienser til fyldet brødkrummer (hvedemel, vand, salt) ricotta (7,5% af det færdige produkt) (valle, fløde), palmeolie, mælkeflager, palmeolie, kartoffelflager, valle, spinat (2% af det færdige produkt), ost (mælk, salt, løbe, konserveringsmiddel lysozym fra æg), salt, solsikkeolie, aromaer...
Populære lande for dette søgeord