MEDITATION OG SPIRITUALITET: Forstærker sanserne og fjerner negative energier. Hjælper med afslapning under en yogasession.
ANTI STRESS: Mirakuløse e...
Udforsk vores udvalg af hele oksekroppe, perfekt til professionelle slagtere og kødelskere af høj kvalitet. Hver krop stammer fra okser, der er opdræt...
Vores sprøde svinefedt fortjener deres navn - friske og sprøde.
De er omhyggeligt smeltet fra det fineste rygfedt. Rent og naturligt.
Opskrifter:
Hj...
Udseende og Struktur
Hvid/beige farve, stangformet;
Delikat og let sprød struktur.
Anvendelse
Ideel til müslibarer og proteinprodukter, chokolade og b...
Fiocchetto fås ved at skære fra svinekødet. Det adskiller sig fra den mere berømte culatello ved at være en magrere pølse med en delikat smag. I denne...
Jamón serrano Reserva med en tørreperiode på 18 / 22 måneder, og en vægt og fedtprocent i den høje ende.
Denne skinke afbenes, poleres helt på forsid...
Jamón serrano med en tørretid på ikke mindre end 18 måneder, modnet i kældre, får lov til at hvile i den nødvendige tid for at opnå en fusion af fedte...
Den sorte svineham, med sin dybe røde farve og intense smag, minder om skovens duft og har en dyb sødme, der stammer fra den type opdræt og udendørs f...
Demi skinke fra Bayonne, ren svinekød fra Sydvestfrankrig IGP, som kendes på sit møre og fine kød givet af 12 måneders modning. En skinke, der nyder g...
Det handler ikke om en skinke med lang modning: men derimod om det bedste i vores arbejde. Produktionsmetoden er den traditionelle, men allerede fra s...
Sgambato, uden sidefedt før modning, undgår dermed for mange spild. Frisk råvare, garanteret ved at virksomheden efter eget valg ikke har frysefacilit...
Udforsk vores udvalg af hele oksekroppe, perfekt til professionelle slagtere og kødelskere af høj kvalitet. Hver krop stammer fra okser, der er opdræt...