Frankrig, Cournon D'auvergne
Siden juli 2017 har CLAC, den Lokale Håndværks- og Kreative Konservesfabrik, forestillet sig og tilberedt økologiske konserver baseret på lokale ingredienser fra omkring femten gårde og partnerlandbrug i Auvergne. I overensstemmelse med vores 3 søjler, ØKOLOGI, LOKALT og HÅNDVÆRK, arbejder vi med friske ingredienser, der er plukket i fuld modenhed for at tilbyde dig velsmagende og 100% originale ...
Frankrig, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE genopfinder klassikerne inden for chokoladekonfekt i bastiansk stil. Det er hele Korsika i chokoladegodter: et subtilt ægteskab mellem skattene fra Skønhedens Ø og god chokolade, gennem honning, citrusfrugter, hasselnødder, skattene fra maquis og de ikoniske Canistrelli, der bringer minderne fra barndommen tilbage og lover overraskende og unikke smagsoplevelser. For flere år si...
Frankrig, Mougins
Grossist i provencalske specialiteter i 25 år. Konserves og bakker til detailhandel. Fremstillet i Provence, uden konserveringsmidler. Sort tapenade, grøn tapenade med basilikum, auberginecaviar, artiskokdelikatesse, ansjospasta, pesto med provencalsk basilikum, delikatesse med soltørrede tomater, sardinepasta med kandiserede citroner, tomatpasta med soltørrede tomater, soltørrede tomater i olie.
Frankrig, Arles
...L'artisan Popol Kompot af auberginekaviar Ingredienser: aubergine 43%, mælk 26%, yoghurt 21%, tahina 5%, olivenolie 4%, citronsaft 1%, spidskommen, salt.
Frankrig, St Christol Les Ales
...I gastronomiens tjeneste siden 1936 har Coudène, i dag europæisk leder inden for "brandade af torsk", formået at diversificere sig med skabelsen af en række sydlige specialiteter: brandade af torsk, Parmentier, tapenade, auberginekaviar, fiske suppe, rouille, aïoli... og hele sin række af nye lækkerier til at smøre på.
Populære lande for dette søgeord