Siden juli 2017 har CLAC, den Lokale Håndværks- og Kreative Konservesfabrik, forestillet sig og tilberedt økologiske konserver baseret på lokale ingredienser fra omkring femten gårde og partnerlandbrug i Auvergne.
I overensstemmelse med vores 3 søjler, ØKOLOGI, LOKALT og HÅNDVÆRK, arbejder vi med friske ingredienser, der er plukket i fuld modenhed for at tilbyde dig velsmagende og 100% originale ...
ALINE CHOCOLATIERE genopfinder klassikerne inden for chokoladekonfekt i bastiansk stil. Det er hele Korsika i chokoladegodter: et subtilt ægteskab mellem skattene fra Skønhedens Ø og god chokolade, gennem honning, citrusfrugter, hasselnødder, skattene fra maquis og de ikoniske Canistrelli, der bringer minderne fra barndommen tilbage og lover overraskende og unikke smagsoplevelser.
For flere år si...
Grossist i provencalske specialiteter i 25 år. Konserves og bakker til detailhandel. Fremstillet i Provence, uden konserveringsmidler. Sort tapenade, grøn tapenade med basilikum, auberginecaviar, artiskokdelikatesse, ansjospasta, pesto med provencalsk basilikum, delikatesse med soltørrede tomater, sardinepasta med kandiserede citroner, tomatpasta med soltørrede tomater, soltørrede tomater i olie.
...I gastronomiens tjeneste siden 1936 har Coudène, i dag europæisk leder inden for "brandade af torsk", formået at diversificere sig med skabelsen af en række sydlige specialiteter: brandade af torsk, Parmentier, tapenade, auberginekaviar, fiske suppe, rouille, aïoli... og hele sin række af nye lækkerier til at smøre på.