...Vores fødevareromaer findes i forskellige former: væsker, pulvere, emulsioner. Emballagen fås i flasker på 30 ml, dunke på 250 og 500 ml eller i løs vægt efter anmodning. De kan bruges til at lave eller tilsættes forskellige kategorier af fødevarer: bagværk, makroner, ganacher, dessertcremer, mousser, konfekture, marmelader, cocktails eller saucer, men også chokolade, is, drikke-sirup, færdigretter, mejeriprodukter, småkager.
Frankrig, Feurs
...Aromatisk karamel er en væske eller fast stof i farverne lys brun til mørk brun, der udelukkende opnås ved kontrolleret varmebehandling af fødesukker, og hvis primære formål er at aromatisere fødevarer. Aromatisk karamel kan være fortykket, neutraliseret, aromatiseret, i form af pulver, chips eller væske, og den fås også i en økologisk variant. Mulige anvendelser: - MEJERIPRODUKTER - IS - AROMABÆRERE - BAGVÆRK & BAGVÆRKSHJÆLP - SAUCER & FÆRDIGRETTER - APERITIVER & LIKØRER...
...Produktbeskrivelse: Ingrediens: Plantebaseret soja protein 16%, hvede protein, stivelse, solsikkeolie, krydderier, hvedemel, fiber, havsalt, løg, sennep, aroma, karamel farve, salt, korn... Vores plantebaserede burger er et produkt uden GMO, uden hormoner eller antibiotika og uden palmeolie. Den er rig på plantebaserede proteiner, fiber og vitamin B12. Diæt- og ernæringsoplysninger Den er velegnet til vegetarer, certificeret vegansk, halal og kosher. Indhold af energi i plantebaserede proteiner (16%).
Frankrig, Grasse
... produktionsenhed på 2000 m2 gør os i stand til at håndtere en betydelig produktion med kvalitetsstandarder og fremstillingsprocedurer, der lever op til vores kunders forventninger (HACCP, økologisk certificering). Gennem vores R&D-laboratorium komponerer vores aromatikere skræddersyede kreationer til dine mest komplekse aromatiseringsstudier. Vores organisation gør det muligt for os at tilbyde lave minimumsproduktionsmængder, fra 3 kg pr. aroma for en aroma på bestilling og 1 kg pr. aroma for standardserier (permanent lager).
Populære lande for dette søgeord