Frankrig, Maubeuge
...hvis farve spænder fra orange til mørkerød afhængigt af farveintensiteten, fra 10.000 cu for de mindst koncentrerede oleoresiner til 100.000 cu for de mørkeste nuancer. Paprika-oleoresin anvendes i vid udstrækning inden for farmaceutiske, kosmetiske og fødevareindustrierne, og anvendelserne af paprika-oleoresin er mange; dette additiv er et af de få naturlige farvestoffer, der imødekommer industriens behov for at farve fødevarer. Reference: ART0022...
Frankrig, Grasse
Baseret i Grasse, verdens hovedstad for aromaer og dufte, er Sélectarôme producent af fødevarearomaer i over 30 år. Vi tilbyder mere end 3000 referencer af aromaer i flydende eller pulverform, og vi har også udviklet en række økologisk certificerede aromaer. Vi tilbyder desuden en række aromaer, der er specielt designet til e-væsker til elektroniske cigaretter i overensstemmelse med gældende lovgi...
Frankrig, Caudecoste
Leverandør og distributør af ingredienser, specialiseret i import-eksport og distribution af økologiske og konventionelle ingredienser til fødevareindustrien, kosmetik, nutraceutiske produkter og dyrefoder siden 2017. Vi er særligt omhyggelige med sourcing af vores ingredienser, og vi garanterer sporbarhed samt kvaliteten af alle vores produkter. Vi sætter vores ekspertise i spil for at imødekomm...
Frankrig, Fondettes
...Pulverfarvestof til fødevarer. Meget koncentreret farvestof, en knivspids er nok. Fremstillet i Frankrig. Der findes et udvalg af farvestoffer af naturlig oprindelse.
Frankrig, Bonneuil Sur Marne Cedex
...Materiale Teknopolymer baseret på polyamid (PA) forstærket med glasfiber, farve blå RAL 5001, mat finish. Råmaterialer, der er egnet til kontakt med fødevarer (FDA CFR.21 og EU 10/2011). Teknopolymeren indeholder additiver til detektion af plastmaterialet ved hjælp af en metal detektor. Den blå teknopolymer RAL 5001 er let synlig i tilfælde af utilsigtet kontaminering af fødevarer. Desuden...
Frankrig, Nanterre Cedex
... slidstyrkeegenskaber og stor modstandsdygtighed over for korrosion, selv i nærvær af vand. Oilerne AZOLLA AL forhindrer dannelse af aflejringer takket være en meget god termisk stabilitet. Deres gode modstandsdygtighed over for oxidation muliggør en længere levetid for smøremidlet. Oilerne AZOLLA AL har gode de-emulgeringsegenskaber. Oilerne AZOLLA AL er registreret NSF H1. De anbefales til brug i tilfælde af utilsigtet kontakt med fødevarer.
Populære lande for dette søgeord