Frankrig, Ploemeur
... Frankrig, tilbyder vi vores database med e-mails fra dyrehold - Kvæg: Antal og oplysninger givet i listen: 9546 E-mails + Navn, adresse, postnummer, by, fastnettelefonnummer, erhvervskategori 495 Mobiltelefonnumre 774 Faxnumre 1998 Ansatte 6415 NAF-koder 1896 Adresser på hovedkontorer 1963 Oprettelsesdato 5898 Navne og fornavne på ledere Opdateres løbende E-mails er renset, 100 % verificeret og valideret af professionel rengøring.
Frankrig, Paris
... blev givet til ære for den australske videnskabsmand af skotsk oprindelse John Macadam (1827-1865) af baron Ferdinand Von Mueller (1825-1896). Under tropiske forhold forbliver valnødderne grønne hele året, og deres frugter modner i flere måneder. Producenterne venter på, at nødderne falder fra træerne og skal hurtigt udtrække frugten fra skallen, ellers bliver den mørk.
Frankrig, Poitiers
...Galliano-likøren tilbydes i en meget langstrakt flaske, der gør den ret imponerende. Navnet Galliano er en hyldest til Giuseppe Galliano, en soldat der døde under den første italiensk-etiopiske krig i 1896.
Frankrig, Saint-Quentin
Siden 1896 har den familieejede virksomhed LOUTTE været specialist i sytilbehør til industrielle vaskerier, hospitalslingeri, plejehjem og renserier. LOUTTE tilbyder en række tekniske produkter af tekstil og sytilbehør, der anvendes i hospitalssektoren for CHU, CHR, hospitaler og klinikker i Frankrig (tracheotomi snor eller tracheotomi fletning) samt i den industrielle sektor: bilindustrien...
Frankrig, Ris Orangis
Grundlagt i 1896 udvikler, fremstiller og markedsfører AOIP en bred vifte af test- og måleinstrumenter samt motorstyringsløsninger over hele verden. Certificeret ISO 9001 V2000 af AFAQ sikrer AOIPs kvalitetssystem en streng kontrol af hver produktionsfase og giver garanti for en konstant kvalitet på de produkter, vi tilbyder. Test- og Måleafdeling AOIP tilbyder et komplet udvalg af instrumenter...
Frankrig, Paris
...Oprettet i 1896 har MARIN & TULLET gennemlevet det sidste århundrede ved at bevare håndværksmetoder, hvor det manuelle håndværk dominerer. Hvert af vores produkter har derfor et unikt præg. Vi sætter vores færdigheder som producent i spil for at tilpasse de dele, du søger, efter de behov og ønsker, der er udtrykt. Vi tilbyder også gardinstænger, systemer til bådede gardiner, persienner, rullegardiner og vertikale lameller...
Frankrig, Asnieres Sur Seine
...Oprettet i 1896 og struktureret omkring sine hovedaktiviteter siden slutningen af 50'erne, er GORON S.A. et privat sikkerhedsselskab. GORON S.A. er i dag rangeret blandt de ti bedste virksomheder i branchen (kilde: Atlas économique « En toute Sécurité »). Uafhængigt af sin certificering fra GROUPE AFNOR, er GORON S.A. anerkendt på sit marked på grund af sin ekspertise og kvaliteten af sine...
Frankrig, Les Sorinieres
... kølesystemer. Vi nøjes ikke med at sikre designet i vores eget firma; vi fremstiller, samler og tester også de nøglekomponenter, der indgår i produktionskredsløbene. Styrken af en kæde afhænger af dens svageste led, og det gælder også for køleteknologi, køleprocesser og kølekæden. Du skal derfor kunne stole på en partner, der mestrer køling fra A til Z. Hos GEA REFRIGERATION France har vi mestret køling siden 1896, året hvor Willem Grasso grundlagde sin køleenhed.
Frankrig, Caylus
Siden 1896 er der gået 121 år, og håndværket hos Conserves d’Autrefois beriges stadig. 121 år, hvor vi udøver vores fag med passion, omhu og kreativitet… Vores kulinariske arv, rig og resultatet af mange opskrifter udarbejdet af vores kokke gennem alle disse årtier, giver os i dag en værdifuld ekspertise, der stammer fra denne arv. Beliggende i hjertet af Quercy Kender du til Conserves d’Autrefois? Ved indgangen til Caylus, i Quercy, arbejder et team på 19 personer på at fremme det bedste fra vores regionale gastronomi. Kom og oplev en gennemsigtig virksomhed.
Frankrig, Saint-palais
Handel med fjerkræ i Baskerlandet siden 1896, vores familievirksomhed er specialiseret i levering af fjerkræ og fjerkræprodukter til en professionel kundebase bestående af restauranter, slagtere, stegerier og institutioner. Vi har arbejdet i 5 generationer med fjerkræslagterier, for hvem vi sikrer markedsføringen af deres produktion i vores forretningsområde.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play