Frankrig, Châteaurenard
...Der er ingen grund til at koge et æg; en blød og luftig gelé burde være nok til en lille lækker pause.
Frankrig, Montelimar
...-fruktosesirup, æggehvide, kandiseret appelsinskal (appelsinskal, glukose-fruktosesirup, sukker), usyret brød (kartoffelstivelse, solsikkeolie), naturlige aromaer (kinin). Produktionsmetode: Sukker og glukosesirup kogt i en keddel med appelsinskal, melon og mandler. Allergener: Mandler, æg, mulige spor af nødder. Opbevaringsanbefalinger: Opbevares lukket og tørt mellem 18 og 22°C. Bedst før dato: 12 måneder...
Frankrig, Arengosse
...Jeg kan PET Vægt sukker 100 gram. Mulig anvendelse: flødeskum, yoghurt, marcipan, makroner, skumfiduser, slik, isterninger, is... Sammensætning: ikke raffineret rødbedesukker, naturlig cappuccino aroma, kakaopulver. Der kan være spor af æg, mælk, sennep, jordnødder, bløddyr og skaldyr, fisk, sesamfrø og soja. Reference:SUCRE0012A...
Frankrig, Pézenas
...Den franske håndværksfremstilling, disse karameliserede peanuts i 150 g format vil glæde både små og store. Oprindelse: Frankrig. Anbefalet udsalgspris inkl. moms: 2,89 € (moms på 5,5%). Ingredienser: jordnødder (60%), sukker (40%). Mulige spor af korn, æg, sesam, soja, mælk og nødder.
Frankrig, Les Pavillons-Sous-Bois
...Ingredienser 250g Galbani Mascarpone 100g Daim slik 1 pakke smørkager 3 æg 100g flydende fløde...
Populære lande for dette søgeord