Frankrig, Montelimar
...Nougat nu til at dyppe: En plade på 2,4 kg af ren lækkerhed klar til at blive tilpasset efter dine ønsker. Denne håndlavede nougat, bestående af honning, mandler og pistacienødder, venter på at blive forfinet med dit valg af smeltet chokolade eller tørrede frugter. Et must-have for gourmeter og kreative kokke. Reference:105701 VÆGT (i KG):2.400 Pakkeindhold:1 MOMS:20.0%...
Tyskland, Bavaria
...Håndlavet bord lavet af massivt valnøddetræ med en chokoladeolie-finish og træben. Produktmålene er 160 cm lange, 76 cm brede og 76 cm høje. Dette håndlavede bord i massivt valnøddetræ med chokoladeolie tilføjer varme og elegance til ethvert rum. Hvert bord er lavet af omhyggeligt udvalgt valnøddetræ med unikke åretegninger. Så hvert bord er unikt. Valnøddetræet, der er forfinet med...
Frankrig, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE genopfinder klassikerne inden for chokoladekonfekt i bastiansk stil. Det er hele Korsika i chokoladegodter: et subtilt ægteskab mellem skattene fra Skønhedens Ø og god chokolade, gennem honning, citrusfrugter, hasselnødder, skattene fra maquis og de ikoniske Canistrelli, der bringer minderne fra barndommen tilbage og lover overraskende og unikke smagsoplevelser. For flere år si...
Frankrig, Talant
...Lav originale chokoladetræknuder med denne sprøjteformede plastplade til chokolade. De moderne former i disse træknudeforme vil give et elegant og raffineret præg til dine juleskaber. Du kan tilføje et glimt til dine chokolade træknuder med vores metalliserede sprays eller vores fedtopløselige farver. Du finder vores PVC krystalforme til skaber i kategorien "kageforme" og vores udvalg af Barry...
Østrig, Gerasdorf
...Ritonka bitter chokolade - Mynte, tranebær med 60% kakaoindhold. Den mørke bitterchokolade har en vidunderlig aroma og et delikat strejf af blomster. Fremstillet af kakaobønner fra Vestafrika, forfinet med aromatisk mynte og tranebær, skaber det det perfekte duo. Bitterchokolade passer fantastisk til kraftig vin. Næringsindholdet kan variere på grund af råvare- og produktionsbetingede udsving. Kan indeholde spor af mælk og nødder. Opbevares tørt og beskyttet mod lys, helst ved en temperatur på 12-20 °C. 95g: Chokoladebar...
Tyskland, Berlin
...Som grundlag for de forskellige chokolader anvendes fin mørk chokolade og smeltende Vegolade lavet af risemælk. Disse to varianter er helt fri for animalske produkter. Smagen bliver ikke tilsidesat og bliver yderligere forfinet af vores omhyggeligt udvalgte ingredienser. Individualisering på forespørgsel muligt! Produktnavn: Verdensrejse (24 stk) Mål: 19,3 x 19,5 x 3,5 cm Vægt: 165 g Indhold: 24 chokoladeplader lavet af risemælk og mørk chokolade drysset med veganske ingredienser.
...Enkelte peberkager med en delikat trøffelcreme, der er forfinet med enebærbrændevin og dækket med fin chokolade. En populær gave. Folietryk: "Seckauer Peberkager" Nettovægt: (På grund af den håndværksmæssige fremstilling kan vægten variere) | Mindsteholdbarhed: 180 dage fra produktion - opbevares ved stuetemperatur | Allergener: Glutenholdige korn, mælk, æg, soja eller soja produkter, nødder, SO2 og sulfitter Varenummer: 64012 Kvalitetsmærke: AMA-Håndværkssiegel, bage tradition siden 1660...
Frankrig, Issy-Les-Moulineaux
... (peber, garrigue, lakrids) samt en smeltet træagtig note, der bringer noter af vanilje, cedertræ og chokolade. En elegant og raffineret vin med stort opbevaringspotentiale. Vidunderlige kombinationer kan forventes med and, rødt kød og vildt. Indhold: 75cl Type: Rødvin Druetype: 100% Tannat AOC: Madiran Opbevaring: Drik nu og kan opbevares indtil 2036 Serveringstemperatur: 16-18°C...
Østrig, Aschach An Der Steyr
Alkoholiske cocktailfrugtstænger med ånd 11% Vol. - kun for voksne, den særlige delikatesse? Måske håndlavede slik fra den Wiener sukkermanuafaktur samt slik til børnene, Vegansk håndlavet chokolade, eller Kold drikke som naturlige blomster- og urtesirupper til tørsten. Unikke kakao- og chaivariationer med krydderier forfinet til varme og kolde dage! Vores delikatesser og gourmet side som...
Belgien, Roeselare
... samarbejde med specialister i branchen sikrer vores respekt for den belgiske chokolade-tradition, men understreger samtidig vores vilje til konstant at forny os. Vi lægger stor vægt på emballagen af vores produkter, så de kan rejse til verdens fjerntliggende hjørner og gøre verden lidt sødere på en lækker måde.
Italien, Monteroduni
Vi har produceret konfetti siden 1975, da far Pietro og mor Rosa forvandlede en familietradition til et erhverv, som blev forfinet, da vi flyttede til Isernia, et område rigt på konfekturehistorie og håndværksmæssig erfaring. Her voksede og nærtes vores passion, her lærte vi at arbejde med chokolade. Siden da er der sket mange forandringer, viden har udviklet sig gennem forskning, analyser og...
Populære lande for dette søgeord