...La Basse-Cour Gourmet er en familieejet virksomhed, der specialiserer sig i FoieGras, beliggende nær Dax i Chalosse, midt i landskabet i Landes (40) i det sydvestlige Frankrig, et område med landbrugstraditioner. Kærlige over for den regionale gastronomi, dyrker vores familie en mentalitet for at producere det bedste fra andekøkkenet. Alle vores produkter stammer fra mulardænder, der er opdrættet, fodret og opfedet med hele, sunde og naturlige majs, uden stress og med respekt, hos vores lokale producenter.
... foiegras i Rungis, foiegras har ingen hemmeligheder for EUROVOLAILLES, som tilbyder foiegras af høj kvalitet.
Hos EUROVOLAILLES er kvaliteten altafgørende med et meget bredt udvalg og mange referencer: gårdfjerkræ og Label Rouge udskæringer fra Vestfrankrig og Orléanais, perlehøns og udskæringer fraLandes eller Normandiet, andebryst fra Gers, ænder fra Loué eller endda duer tilberedt i gryde eller imperial. Uden at glemme nogle specialiteter, der adskiller virksomheden, såsom gedekid, lam fra Label Rouge. Arv af gammelt håndværk og tradition for tør plukning af kastrater. Levering mulig.