Storbritannien, London
...Carcasse og halv carcasse frossen Corte / Cut Picanha / Rumpsteak Coxão duro / Flad Coxão mole / Inderside Lagarto / Øje rund Alcatra / Rump Patinho / Knuckle Maminha / Tail of round Filé mignon / Mørbrad (med nødder) Contra filé / Striploin - frossen Capa de filé / Frossen terningrulle dæk Acém / Chuck (med knogle) Vazio / Tynd flank Costelas / Rib flank (med knogle) Paleta / slagterens rede (med knogle) Peito / Brisket (med knogle) Pescoço / Nakke (med knogle) Osso buco / Osso buco (med knogle) Carne moída / Hakket oksekød Rabo de bovino / Hale...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play