Frankrig, Boissy Saint Leger
...chokoladeproducent fra Île-de-France, og hans team forbereder chokoladekonfekt, der har en maksimalt holdbarhed på 15 dage. Stéphane Janin, professionel chokoladeproducent beliggende i Val de Marne og specialist i chokoladefremstilling, inviterer dig til at opdage hans chokoladefabrik, mens du nyder lækre praliné-chokolader, ren chokolade, chokolade-trøfler ... Salg af håndlavet chokolade (chokoladeæsker, assorterede chokolader, chokolade ...) og skabelse af tilpassede chokolader til virksomheder.
Frankrig, Saint Orens De Gameville
...vanilje), mandel, sesampraline (sesam, sukker, emulgator sojalecithin, vanilje), MANDEL, kakaosmør, HAZELNØDDE, hvid chokolade (sukker, kakaosmør, mælkepulver, emulgator sojalecithin, vaniljeekstrakt), sukker, fint smuldret småkage (hvedemel, sukker, mælkefedt, mælkesukker, mælkeproteiner, salt, malt ekstrakt (byg), bagepulver natriumbicarbonat), FLØDE, fint smuldret småkage (hvedemel) Nettovægt: 250g Opbevaringsbetingelser: Beskyttet mod lys og tør Dimensioner (LxBxH i cm): 8x8x8...