• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • guavabær

Resultater for

Fabrikant Producent - Guavabær

Fabrikant/producent
  1. EGIAZKI SPIRITUEUX

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Egiazki Spiritueux er et lidenskabeligt og engageret destilleri, der skaber exceptionel spiritus. Vores virksomhed repræsenterer ældgamle traditioner og fremhæver de naturlige råvarer fra vores unikke egn. Hver dråbe af vores spiritus fortæller en historie, vækker sanserne og byder på en uforglemmelig smagsoplevelse. Vores grundige fremstillingsproces, fra brygning til destillation, garanterer en upåklagelig kvalitet. Vi foretrækker lokale produkter og fremmer bæredygtighed og respekt for miljøet. Vores varierede udvalg omfatter gin med komplekse plantesmage, likører med en delikat sødme og raffinerede snapse. Hver flaske er en hyldest til vores egn og til vores ledende destillatørs ekspertise. Du er måske en kender på jagt efter nye sensationer eller blot nysgerrig efter at udforske nye aromaer, Egiazki Spiritueux inviterer dig ind i en fængslende verden. Dyk ned i vores univers af unikke kreationer, og lad dig føre med af Egiazkis ånd. Kontakt mig endelig for yderligere oplysninger!

  2. VIVEROS BROKAW

    Spanien

    Mere end 25 års produktion af avocadoplanter, mango og andre frugttræer. BROKAW ESPAÑA, S.L. er en planteskole, som tilbyder tropiske frugttræer i Vélez-Málaga dalen i Sydspanien, som er specialiseret i produktion af advokadotræ- og mangotræstiklinger til markedet i Sydeuropa og Nordafrika. Brokaw España, S.L. tilbyder de nyeste modeller og kommercielle varieteter for at kunne levere de bedste produkter til sine kunder.

  3. FISCHER FERMENTGETRÄNKE GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Fischer Fermentgetränke GmbH - "Fischer Fermentgetränke GmbH" blev grundlagt i 2013. Vores familietradition at fermentere urter- og teblandinger findes dog siden 1898. Vi anses derfor for at være en af de ældste kombucha-fabrikker i verden. Det gør vores produkter enestående på markedet. Gennem vores tradition bestræber vi os på at bruge ingredienser af den bedste kvalitet fra økologisk kontrolleret landbrug (Ecocert certificering DE-ÖKO-005). Med vores årtier lange erfaring og den samlede viden fra fire generationer udvikler jævnligt nye produkter: til os og vores forretningspartnere. Vores kombucha-produktion har i den forbindelse ikke ændret sig siden 1898. Familien Fischers grundlæggende overbevisning består i at bruge ingredienser af høj kvalitet i en naturlig produktions- og aftapningsproces. I vores traditionelle håndværksmæssige produktion af kombucha-svampen fermenteres vores urter og terecepturer mod vores egne kulturer. Sukkeret, der er nødvendigt til dette, forbruges i denne forbindelse helt (<0, 5 g/L). Vi giver desuden helt bevidst afkald på pasteurisering, varmebehandling og filtrering. Således forbliver vores egne kulturer også aktive efter aftapningen og udvikler selv kulsyren på flasken på en naturlig måde.