• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • engrossalg af safran

Resultater for

Engrossalg af safran - Import eksport

  1. QAMIAB

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Kåret til verdens bedste safran: Afghansk safran er blevet udvalgt som den bedste i verden af International Taste Institute, foran den marokkanske, iranske og endda den spanske. QAMIAB udvælger kun de røde støvfang, som er den del af griflen, der har den kraftigste smag. Vi tilføjer ikke de gullige stilke, der ødelægger smagen og øger slutvægten. Pakket i Frankrig, det "røde guld" bevarer alle sine aromaer. Tradionelt håndplukket: Det enestående safran fra QAMIAB dyrkes under den afghanske sol og høstes i hånden med respekt for gamle, traditionelle metoder. Beskæringen udføres også i hånden. Kunden modtager udelukkende den seneste høst, som er årets bedste. Safran fra QAMIAB var længe forbeholdt professionelle køkkenchefer, men er nu til rådighed for den bredere offentlighed. Aromarig & velsmagende: For at kunne tilbyde en unik afghansk safran i topkvalitet udføres en dobbeltkontrol af uafhængige laboratorier. En første kontrol i Afghanistan før eksport og en anden i Frankrig før pakning.

  2. WAKHAN AA - RÉGLISSE BIO

    Frankrig

    Producent af fødevareprodukter direkte fra foden af Himalayabjergene til slutkunden uden mellemled. Engrossalg af lægeplanter og naturlige, vilde krydderurter såsom lakridsrod, glycyrrhizinsyre, glabridin, safran, sesam, kommen, koriander, sortkommen, blomster af almindelig katost osv... For at sikre sporbarheden fra fabrikken har virksomheden siden 2018 indført et system, hvor hver høst registreres i et «høstkartotek».

  3. DISTRIBUTORI SPEZIE

    Italien

    Gazzaneo Anna tilbyder engrossalg af krydderier og har været i branchen for krydderier og aromastoffer i mange år. Vi er en uvurderlig hjælp i din madlavning. Krydderierne udvindes fra forskellige aromatiske planter fra diverse lande: Bark fra kanel, blomsterknopper fra nelliker, støvfang fra safran og korn fra peber.