...Kapsling via emulsion- og stabiliseringsteknologi er en proces, vi udnytter i industrien. Teknologien, der anvendes hos MCT, er en mikroenkapsuleringsproces med membran, også kaldet "coreshell". Denne teknologi producerer emulsioner bestående af dråber af forskellige størrelser, som vil producere mikrokapsler af samme størrelse og som vil have forskellige egenskaber afhængigt af deres diameter...
Tyskland, Bad Segeberg
... Cremer tilhører kategorien af emulsioner. De består af en vandig og en olieholdig komponent. Olie og vand opløses normalt ikke i hinanden. Derfor blandes begge råmaterialer sammen til en emulsion i en særlig proces.
Tyrkiet, Istanbul
... opløsninger og sirupper - Er en effektiv stabilisator for fødevarer og industrielle kemikalier - Giver en friskhedsfølelse i munden - Har sødmeegenskaber, der ikke fører til tandforfald - Er volumenforstærkende - Øger viskositeten i det færdige produkt - Forhindrer krystallisering i de anvendte produkter - Sikrer en jævn fordeling af medicin og vitaminer i suspensioner - Giver en blødgørende og fugtbevarende egenskab i cremer, emulsioner og bagværk, hvilket sikrer en lang holdbarhed for produkterne Emballageform: Dåse, Tromle, Tank og Flexi Tank Holdbarhed: 24 måneder Oprindelse: Tyrkiet...