Tyrkiet, Bursa
Vi producerer eddike ved traditionelle metoder. Vi har varianter af æble, drue, granatæble, kvæde, hagtorn, Ginkgo Biloba, sandeltræsgummi, gurkemeje og hibiscus. Vores eddiker er fremstillet ved naturlig fermentering, hvilket betyder, at der kan dannes et hvidt lag på toppen af flasken, når eddiken begynder at blive brugt. Dette lag kaldes "Eddike Mor" og er et lag, som eddiken naturligt danner f...
Tyrkiet, Bursa
Sefasan Gıda har siden 2018 været aktiv med at anvende de professionelle erfaringer, der er opnået gennem mere end 30 år i fødevaresektoren. I deres fabrikker i İlkadım/Samsun og Orhangazi/Bursa producerer de med ISO 9001:2015, ISO 22000:2005 kvalitetscertifikater og HELAL GIDA-certifikat, og Sefasan Gıda tilbyder engros salg til hele Tyrkiet. Med et professionelt team har de som mål at være "Smag...