• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • dansk

Resultater for

Dansk

DanmarkRingkøbing AmtTjenesteudbyder
  1. DANSK AUTOMATION & ANALYSE A/S

    Danmark

    Dansk Automation & Analyse A/S har ca. 25 års erfaring med levering af procesautomation og styresystemer til en lang række produktions-, forsynings- og industrivirksomheder. Siden virksomheden blev etableret i år 1990, har vi udført mange spændende og avancerede automationsprojekter og med en stabil medarbejderstab har vi fået opbygget en stor viden og ekspertise indenfor procesteknologi og samtidigt opbygget ekspertviden i programmering og anvendelse af stort set alle anderkendte PLC og SCADA systemer. Vi har leveret styrings- og automationsløsninger til mange forskellige brancher og anlægstyper og alle får på et eller andet tidspunkt brug for servicering af anlægget. Ved en fejl eller nedbrud kræver nogle produktionsanlæg meget hurtig reaktionstid på service og fejlretning - for andre har en vis reaktionstid ikke vital betydeligt. Derfor tilbyder vi individuelle løsninger på service og vagtordninger.

  2. DANSK WILTON A/S

    Danmark

    Virksomheden DANSK WILTON A/S, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Løse tæpper og gulvtæpper branchen. Den er baseret i Herning, Danmark.

  3. A HEREFORD BEEFSTOUW

    Danmark

    A Hereford Beefstouw er en dansk restaurantkæde, hvor den møre og saftige bøffer spiller den store hovedrolle. Det første steakhouse åbnede i 1971 i Lund ved Herning, og siden da er restauranterne poppet op overalt i landet. Blandt andet kan man besøge A Herford Beefstouw to steder i København, i Odense, Aalborg mf. I de senere år har kæden udvidet konceptet, så der nu også findes A Hereford Beefstouw i udlandet. To i Australien, en i Sverige og en i Grønland. A Hereford Beefstouw serverer oksekød i absolut topklasse, der bliver serveret i hyggelige omgivelser. Restauranterne er designet med hjælp fra forskellige kunstnere, hvilket kan ses på farvesammensætningen, interiøret og kunsten på væggene. Alt dette for at skabe en helhedsoplevelse, der rækker udover gastronomien.