Frankrig, Bayonne
...La ciabattina Bio er et brød lavet med certificerede ingredienser fra økologisk landbrug. Baget i stenovn har dette brød et rustikt udseende med en gylden, tynd skorpe uden klumper. Takket være sin lille størrelse er det et meget alsidigt brød, der kan nydes ved bordet, som sandwich eller som toast. Forbrugerne er i stigende grad bekymrede for sundhed og oprindelse af de fødevarer, vi indtager...
Tyrkiet, Istanbul
... optimal beskyttelse til jeres forberedelser og sikrer friskhed. Vores kraftposer til baguetter har forskellige overensstemmelsesattester, hvilket sikrer jer høje kvalitetsstandarder. Ideelle til sikker transport af jeres lækre sandwiches, er vores poser perfekte til: - Focaccia - Ciabatta - Oliesandwiches - Stykke brød ...
...Maskine designet til at producere højt hydreret brød (70-90% vand). På grund af sin særlige proces: hårdt mel, vigtig hviletid, mindre skade ved skæring osv., muliggør det produktion af brød af høj kvalitet i flere former. Inden for TXA-MINI skal dejstykket spredes manuelt. Efter opdelingen formes det automatisk, og indsamlingen af produktet er manuel. Typer af brød: den klassiske Ciabatta i alle dens former: baston, baguette, sandwich, små, spidse ender osv.