Frankrig, Peyruis
La Maison Manon er født ud af mødet mellem René MANON, biavler, og Louis BELLON, konditor. Siden da er vidundere fra vores terroir blevet transformeret til glæde for alle gourmeter i mere end et århundrede. Confiserie-Chocolaterie MANON ligger i Peyruis i Alpes-de-Haute-Provence (04) i hjertet af Val de Durance, mellem Provence og Alperne. 100% håndlavet produktion Vores CHOKOLADE af ren kakaosmør...
Frankrig, Talant
DECO RELIEF er specialisten inden for udstyr og ingredienser til bagning og chokolade. DECO RELIEF er et professionelt kvalitetsmærke. Vores silikoneforme har mange fordele (fleksibilitet, nem udtagning…). Ved at kombinere formene med farvestoffer og aromaer fra vores mærke, kan du skabe et attraktivt sukkerarbejde med et bredt udvalg af farver og smagsvarianter. DECO RELIEF er også specialist i...
Tyskland, Bad Salzuflen
...SOLLICH KG tilbyder produkter og maskiner til chokoladebehandling, stangproduktion, praline- og chokoladeformning, kageforædling og sukkerblandingsbehandling. Produktionsprogrammet hos SOLLICH KG spænder i dag fra form-, ekstruderings- og skæremaskiner, fuldautomatiske overtræksanlæg og køletunneler til chokolade-tempereringsmaskiner og støbeanlæg til konfekture. SOLLICH tilbyder blandt andet: - Chokoladeovertræksanlæg - Kølekanaler - Skæresystemer - Chokoladepumper - Pralineformsystemer - Glasuranlæg - Maskiner til drysning, dekoration, blanding & dosering...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play