Spanien, Guijuelo
...Stykkerne under tagget Cebo de Campo kommer fra Iberico-svin, der er opdrættet i frihed. Deres kost bestod af en kombination af naturlige foderstoffer og de ressourcer, der er tilgængelige i enge. Dens aroma og sødme gør hvert stykke til en ægte delikatesse for madelskere.
...Iberisk markskinke lavet af iberiske svin opdrættet i semi-udvidet forhold. Dyrets race renhed er 50% iberisk med en renracet mor. Certificerede kvalitetsstykker produceret under den iberiske kvalitetsstandard.
Spanien, Alcobendas
...Lomo de Cebo de Campo Ibérico 50% iberisk race Produktet stammer fra en af de to Lomos fra den iberiske svin, krydret med salt og paprika af høj kvalitet. En af de ældste og mest værdsatte pølser for sin uforvekslelige smag, farve, tekstur og marmorering. Intens smag. Meget anbefalelsesværdig. Vægt: 1 kg til 1,3 kg. Oprindelse: Salamanca...
Spanien, Fuente De Cantos
... 10. januar 2014, laver denne klassificering: Med hensyn til race: 100% iberisk skinke: Stammer fra en gris, der er afkom af 100% iberiske forældre, der er registreret i racens bog. % iberisk: I dette tilfælde skal det ledsages af % af krydsningen med Duroc-racen. For eksempel: "75 % iberisk" ville være resultatet af en 100% iberisk mor og en far, der er resultatet af en 100% iberisk mor og en...
Populære lande for dette søgeord