Fordele: Fennikel er en krydderurt, der har været kendt siden oldtiden. I fortiden blev planten brugt mere i medicin end i madlavning, men gradvist ha...
Kumin er et krydderi, der bruges i forskellige opskrifter, især i saucer eller med kokosmælk. Dens lette smag af timian letter smagen af cremede rette...
BIO-Senfsaat DE-ØKO-001 er tilgængelig i følgende fraktioner og kvaliteter: hele frø, brune senfrø, gule senfrø, orientalske senfrø. Også tilgængelig ...
Chia (Salviahispanica) er en plante, der tilhører familien af læbeblomster og er blandt andet glutenfri. Chia blev allerede dyrket for tusinder af år ...
Udover de allerede nævnte potentielle fordele i forhold til behandling af kræft, respiratoriske sygdomme og muskelømhed, ville sennepsfrø og deres pul...
I KØKKENET
Gifter sig godt med: Gurkemeje, hvidløg, ingefær, kanel, timian, oregano og anis. Det passer rigtig godt til fisk, lam, kylling, men også ...
Enkeltcylinder kolbendosør / fyldeanlæg til fødevarer
op til 1200 pakninger/timen
Tilgængelig i forskellige udførelser med passende individuelle lukke...
Rivet peberrod er den perfekte tilføjelse til kød, patéer, æg, pålæg og grøntsagssalater – det passer perfekt sammen med selleri eller gulerod med æbl...
Asparges i forskellige snit
Asparges (Aspargus officinalis L.) er en flerårig kulturplante, hvis hvide eller grønne skud (stænger) anvendes som grønt...
Kosttilskud Rød Ginseng Rodpulver Panax CA Meyer fra økologisk landbrug - 50g. Brugervejledning: Opløs cirka 1g om dagen i varmt vand eller te. Dette ...
Den vilde pebermynte, en af de utallige myntearter, findes kun i Centraleuropa og Sydeuropa. Den dyrkes i Nordamerika, i hele Europa og Nordafrika.
V...
Der er næppe en ret, der ikke vinder ved brug af timian, men den er især velegnet til retter fra Middelhavsområdet.
Krydderi-timian dufter stærkt kryd...
Lyst til kogt fisk? Med vores kogt fisk krydderi lykkes det dig altid at tilberede fisken. Ingen kompliceret forberedelse, med vores fint afstemte kom...
Fordele: stjerneanis stammer fra Kina og har været kendt i over 3000 år. Den kom til Europa via sømænd og begyndte hurtigt at blive handlet meget akti...
Denne rodfrugt er god i enhver form. Afghanistan betragtes som dens hjemland. Det var derfra, at guleroden gradvist spredte sig over hele verden. De g...