...Pistacien sparer ikke på noget: til de salte retter giver den sin fulde kvalitet, sin smag, den intense farve, sin ægthed og naturlighed...
Tilgængelig i forskellige smagsvarianter: Pistacie Pesto med Porcini; Pistacie Pesto med Trøffel; Pistacie Pesto med Siciliansk Salt.
... smaragdgrønne farve, der adskiller den fra alle andre afgrøder. Fra sammensmeltningen af tradition, passion og innovation opstår vores Pistacchio-pølse, der betragtes som en klassisk hovedret i den lokale gastronomiske tradition. Fra pistacchio-pesto til sprøde snacks, likør og mel, værdsætter Specialia den ægte smag af DOP pistacchio og den sydlige madlavning, der er født under Middelhavets sol. Specialias primære mål er kundetilfredshed og skabelsen af et klart og roligt forhold fra starten.
... sektorer. I dag har Pistacchio SpA tre produktionsanlæg, et dedikeret til smørbare cremer, pesto og paté; et til produktion af pasta (pistacie, hasselnød og mandler) og endelig et til alle konditoriprodukter, såsom nougat, knasende eller dækkede knas.
... nød
Nød
Valnød fra Etna
Pinjekerner fra Sicilien
Pinjekerner
Finger Lime (caviarcitron)
Ekstra jomfru olivenolie
Tørret frugt i skal, uden skal, skrællet, i granulat, i mel, ren pasta og halvfabrikata til is og bagværk, creme og pesto af tørret frugt.