Belgien, Liège
...et alternativ til gin, let og tørt, med typiske citrusaromaer, ideelt til en klassisk "Gin tonic", men også velegnet til et uendeligt antal cocktails. Enebær, kardemomme, koriander, appelsiner, bitter appelsiner, lime, kanel, appelsinblomster, viol, hibiscus, lavendel og myrte er de 12 botanikker, der findes i vores Alternative to Spirits 12 Botanics Night Orient. Valget om at tage sig af sig selv, sin krop, at føle sig bedre, det er en helt ny tankegang!
Belgien, Bruxelles
O'vétal er et mærke af kosmetiske produkter sammensat af naturlige og økologiske ingredienser, der primært stammer fra Afrika. Da naturen er i centrum for velvære, stiller O'vétal bio æteriske olier, bio vegetabilske olier, kropsbutter, mælk, bio shampoo osv. til rådighed for at give et særligt, eksotisk præg til din skønhed og især til dit helbred. Vores æteriske olier opnås gennem to hovedudvi...
Belgien, Vaux-Sur-Sûre
... mirabellen vil transportere alle gin-elskere midt i naturen og de store ardenneske landskaber. NEZ Rund, silkeagtig, kompleks med en overvægt af frugt med hvidt kød. COULEUR Destillat med krystalklar refleksion. AROME Rundhed af mirabellen, friskhed fra grantræet, sødme fra hyldeblomsten. GOUT Krydret angreb af enebær, men især af fyr. Den harpiksagtige note er tydelig. Derefter kommer den "vaniljeagtige" side fra frugten og hylden. Eftersmagen er meget lang og blød.
... tilbyder en unik duft, hvor topnoterne er enebær, lavendel og citron. Hjerte-noterne er appelsinblomst, muskatnød og spansk labdanum, og bundnoterne er patchouli, tørret træ og musk, der kombinerer friskheden fra verbena med varmen fra sandeltræ og et strejf af ingefær. 2 størrelser tilgængelige: 180g (± 50t) - 540g (± 150t) Se vores brændetips for at optimere dine lys: https://www.dmoriginaldesign.
Belgien, Ligneuville
Selskabet Marc Maraite er specialiseret i fremstilling og salg af frugtratafia samt salg af vine og spiritus. Det tilbyder et bredt udvalg af ratafias: æbler, meloner, enebær med citron, limoncello, solbær, hindbær, vilde frugter, enebærbær, mynte,…...
Belgien, Monteneau
... bliver afbenet - ligesom i alle produktionsfaser generelt. I dag, som i generationer før, fremstilles den ægte Ardennes-skinke med hårdt håndværk. Tid er en vigtig ingrediens. Rygningen foregår efter en gammel tradition, med bøgetræ og enebær. 6 måneders produktion er nødvendig for, at en frisk skinke kan blive til en ægte Ardennes-skinke fra Montenau.