Belgien, Seneffe
... og mousser Standardvarianter: Æble, abrikos, blåbær, sort kirsebær, skovfrugter, pære, ananas, hindbær, rød kirsebær, jordbær. Ikke-standardvarianter (eller % skræddersyede frugter) er tilgængelige efter anmodning. For eksempel: Solbær, tranebær, hyldebær, kiwi, mango, rabarber, passionsfrugt, fersken, granatæble, passionsfrugt, fersken, granatæble og mange flere.
Belgien, Marcinelle
...brombær, blåbær, drue, citron, clementin, citron, mandarin, appelsin, grapefrugt, ananas, banan, granatæble, guava, kiwi, litchi, mango, papaya, kvæde, vandmelon, pære, æble, abrikos, avocado, kirsebær,… Blandt vores kunder tæller vi restauranter, cateringfirmaer, bagerier, plejehjem, skoler, små dagligvarebutikker, CPAS,...
Belgien, Wielsbeke
...O'Bio Bezegaard dyrker blåbær og forarbejder økologisk frugt. Produkter: Blåbær, som de dyrkede blåbær kaldes, tilhører de lækreste frugter, man kan spise. Udover blåbær dyrkes og forarbejdes der på Bezegaard mange andre frugter. Ribs, hvide bær, sorte bær, hindbær, brombær, blommer, æbler, pærer, kirsebær, surkirsebær, hasselnød, kvæde, mispel, morbær. Økologiske konserver uden kunstige tilsætningsstoffer, uden rødbede- eller sukkerrørsukker, men med den indkogte saft fra agave.
Belgien, Ellezelles
Le Cellier Saint Pierre tilbyder håndlavede produkter såsom aperitiffer, klassiske eller sukkerfrie marmelader (jordbær, hindbær, abrikoser, brombær, skovfrugter, kirsebær, blåbær, blommer, rabarber, abrikoser, ribs, ananas, ferskner, figner,…), tyttebærsyltetøj, løgsyltetøj, te, vine, champagne og mousserende vine.
Les Apéritifs de Philomène er udviklet og fremstillet udelukkende på håndværksmæssig vis. Apéritifs: de er lavet af blomster fra træer og jord, filtreringen og konserveringen er udelukkende naturlige. Pékêts: frugtagtige (smag af citron, melon, skovjordbær, mandarin, abrikos, æble, hindbær, kirsebær, blåbær, banan. Alle vores produkter er lavet af friske frugter), baseret på planter (brændenælde...
Belgien, Céroux Mousty
...karry, vin fersken, kirsebær, hindbær, melon, blåbær, vandmelon, jasmin, bitter mandel, hibiscus, skovjordbær, te, bergamot, citrongræs, anis, clementin, kokosnød, rabarber, kanel, mynte. Doseringen skal anvendes afhængigt af dit brug. Det er op til dig at beslutte, hvilke typer blandinger og krydderier du foretrækker. Vi er eksperter i smag. Vi udvikler smagene baseret på lande og kulinariske...
Populære lande for dette søgeord