Frankrig, Josselin
Solutive, skaber af naturlige clean-label løsninger, tilbyder innovative tekstureringsalternativer baseret på plantefibre. Vore produkter er designet til at imødekomme den stigende efterspørgsel efter naturlige, miljøvenlige og etiske fødevareløsninger. Udover deres clean-label aspekt er vores fødevaringredienser allergenfrie, veganske og tilgængelige i økologisk version. Ved at begrænse brugen a...
Italien, Turin
Siden 2002 har Ekoterra Food Ingredients tilbudt 100% naturlige og økologiske fødevareingredienser fra Tyrkiet, Italien og andre EU-lande til den bedste kvalitet og pris. Baseret i Torino, Italien arbejder vi B2B i bulk, enten direkte fra producent til køber, eller importerer til EU og distribuerer inden for EU. Vi repræsenterer direkte producenter, der arbejder med frugter og grøntsager dyrket p...
Tyskland, Duesseldorf
...Som kornfirma er RNK Impex GmbH i stand til at levere de perfekte ingredienser til bagværk og konfekture til de bedste priser. Vi leverer ingredienser til produktion med råvarer og har et stærkt forhold til dem. Det gør, at vi kan have produkterne under de bedst mulige forhold.
Frankrig, Essey-Les-Nancy
...Krydderbrød med en blød tekstur og intens smag af krydderier. Ingredienser: hvedemel*, HONNING, hele ÆG (frilands), smør, rørsukker*, MÆLK*, krydderier til krydderbrød (kanel, anis, ingefær, kardemomme, koriander, nellike, stjerneanis). * Ingredienser fra økologisk landbrug Portion ca. 140 g. Opbevares tørt, beskyttet mod varme og lys. Gennemsnitlige næringsværdier pr. 100 g: 1421 KJ / 463,7 Kcal, fedt: 25,4 g, heraf mættede fedtsyrer: 15,7 g, kulhydrater: 52,6 g, heraf sukker: 27,4 g, protein: 5,6 g, salt: 0,7 g 150:g...
Spanien, Alhama De Murcia
...I bagværksverdenen spiller brugen af forbedringsmidler, koncentrater og forbagte produkter en fundamental rolle i kvaliteten af de endelige produkter. Disse ingredienser forbedrer ikke kun tekstur og smag af bagværk, men letter også produktionsprocessen i bagerierne. Forbedringsmidler til bagværk er tilsætningsstoffer, der anvendes til at forbedre kvaliteten af dejen og det endelige produkt...
Frankrig, Faverolles-Sur-Cher
...Et krydret sukker med ingefærbrødsmulder og krydderier klar til brug til at give smag til yoghurt, flødeskum, pandekager og kompotter. Ingredienser sukker, ingefærbrødsmulder (honning, hvedemel (gluten), æg, smør, salt, krydderier), krydderier (kanel, kardemomme, nellike, stjerneanis). Opbevares tørt. Næringsoplysninger Energi 387 KJ / 93 Kcal fedt 0.37 g heraf mættede fedtsyrer 0.02 g Kulhydrater 94.0 g heraf sukker 90.0 g Proteiner 1 g Salt 0.04 g mindste holdbarhedsdato 12 måneder...
Italien, Belpasso
...En sød fornøjelse at knase. Forberedt med udvalgte ingredienser og efter den håndværksmæssige tradition. En simpel, men uimodståelig opskrift. Også tilgængelig i andre varianter: pistacie, mandel, mandler og kandiseret appelsin. Også tilgængelig for bagværkslinjen, i løs vægt.
Frankrig, La Seauve Sur Semene
Frankrig, Sendets
...Sablede aperitifkager med sort hvidløg, fremstillet håndlavet. Ideel til at dele ved en sprød og smagfuld aperitif. Sablede kager med sort hvidløg og comté vil være et hit til at berige en aperitif med familie eller venner. De er lavet i et bageri i Manosque (04). Ingredienser: Hvedemel*, Sort hvidløg*, COMTÉ*, Kokosolie*, Akaciegummi*, Flormelis* (blond rørsukker**, Kartoffelstivelse*), Hele æg i pulverform*, Guérande salt. *Ingredienser fra økologisk landbrug. **Ingredienser fra fair trade.
...MATERIALDATA Størrelse/ Antal 680 kerner pr. ounce +/- 5 % Produktbeskrivelse Små ovale frø, typiske solsikkekerner Farve Lys grå, ensartet i farve, sund og handelsmæssig kvalitet Smag Frisk, typisk, nøddeagtig, ikke harsk, uden bismag Tekstur Fast med bid, ikke blød. Holdbarhed Max fra produktion 365 dage; Min før forsendelse 350 dage; Uåbnet 365 dage Ingredienser 100% solsikkefrø Produktet er...
Frankrig, Landeleau
...Lille ultra blød galette: en ægte fornøjelse! Denne lille galette kan nydes kold og naturel. Den kan også steges på panden og flamberes med en alkohol efter eget valg eller serveres med en kugle is, karamel sauce og flødeskum. En iltabsorber bevarer produktets kvalitet, når posen er lukket. Diameter: ca. 18 cm Ingredienser: mælk, hvedemel, sukker, æg, solsikkeolie, salt, gær Praktisk råd: På...
Spanien, A Coruña
...Vi satser på traditionen og fremstiller de typiske galiciske søde sager. Vi har de bedste professionelle bagere, der omhyggeligt passer på de mest udvalgte ingredienser. Produkter, der skiller sig ud ved deres saftighed, smag og gode holdbarhed, for at glæde de mest kræsne ganer.
Spanien, Puente Genil
...Pestiño er en af de mest traditionelle søde sager fra Andalusien, allerede nævnt af Serafin Estébanez Calderón i 1845 i sin samling "Escenas Andaluzas". Den er fremstillet håndværksmæssigt og i overensstemmelse med den gamle opskrift på denne udsøgte sødme, lavet med ædle ingredienser, uden konserveringsmidler eller farvestoffer og med de kvalitetsstandarder, som en sødme som pestiño kræver. En god pestiño skal blandt andet være flageret og bryde eller knække, når man smager på den. Nyd en lille fornøjelse med vores pestiños og del dem med dine familie og venner.
Spanien, Catarroja
...Takket være sine 1200 W og 15.000 omdrejninger pr. minut kan du piske, blande og ælte ingredienser til madlavning (dej til bagværk, kager, pizzaer osv.) uden problemer. Dobbelt rotationsbevægelse, både roterende og orbital. Med 4 forudindstillede funktioner, turbo-funktion og justerbar hastighed. Det er det perfekte supplement til at lave fantastiske dej med stor lethed. Og i dens 6 liters skål...
Tyrkiet, Beylikdüzü
...Vi er stolte af at tilbyde fine bageri- og konfektureprodukter, der driver forretningsvækst ved at forenkle bageprocesserne med vores højkvalitets, pålidelige og brugervenlige dejblandinger. Vores blandinger, lavet med førsteklasses ingredienser, kan bruges til at lave muffins, kager, brownies, donuts, småkager, Berlinere, wienerbrød og croissanter, blandt mange andre produkter. Vores filosofi om...
Tyrkiet, Kilis
...Produktionslinje til arabisk brød (automatisk bageri) er en fuldautomatisk produktionslinje, der strækker sig fra blanding af ingredienser til afkøling af brød gennem flere efterfølgende maskiner. Brødet er kendt som arabisk brød, libanesisk brød eller syrisk brød, og det har i de seneste år spredt sig over hele verden på grund af sine fordele og positive egenskaber. Grundlæggende komponenter i linjen: - Dejgaffelmixer - Dejkar - Dejdivider - Primær hævekammer - Dejflader - Slut hævekammer - Tunnelovn - Afkølingsbånd - Luftkompressor - Elektrisk kontrolpanel.
Belgien, Lontzen
...Crispy Crystal Wheat er produceret af maltet hvede, som er blevet ristet med et specifikt temperaturprogram for at forbedre karameliseringen inde i kornene. Det kan bruges som sprøde ingredienser i chokolade, småkager, morgenmadsprodukter samt som topping til mange retter.
Frankrig, Canejan
... levende dyr eller genstande, der bevæger sig under vejningen, såsom flydende ingredienser under batchforberedelse i et kommercielt bageri, en kemisk fabrik eller under betonproduktion. Lys LCD-skærm med baggrundsbelysning, der er klart synlig under alle lysforhold Indbygget kapacitetsindikator på skærmen for nemt at overvåge eventuelle overbelastninger Programmerbar baggrundsbelysning, der kan indstilles til...
Frankrig, Yssingeaux
Medlem af Nactarome-gruppen og mærket fra Groupe Nactis Flavours, Sevarome er specialiseret i design og fremstilling af fødevarearomaer, nøddepræparater, aromatiske ingredienser, men også teksturanter, stabilisatorer og fødevarefarver til fødevarebranchen og fødevareindustrien inden for det søde segment. Sevarome arbejder både for områderne Bageri-Konditori, samt Konfekture, Chokolade, Is og...
Danmark, Kastrup
... får du altså mere end blot godt bagværk, når du træder ind ad døren hos vores bageri i Kastrup. Her får du stor know-how og den rette viden til eksperimentering og videreudvikling af vores produkter. Så om du vil bestille lagkage eller om du vil kigge forbi, er du altid velkommen hos John's Kagehus!
Spanien, Les Cabanyes
Servei Dolç er en virksomhed, der er dedikeret til markedsføring og distribution af fødevarer af mellem- og høj kvalitet, primært rettet mod bageri, konditori og hotelbranchen, både råvarer og forberedelser til fremstilling af produkter samt færdige produkter, altid med fokus på at tilbyde en fremragende service. Virksomheden handler også med og distribuerer ingredienser til isproduktion og har...
Italien, Lozzo Di Cadore
Vores bageri blev grundlagt i 1952 og specialiserer sig i stigende grad i produktionen af anerkendte småkager. En gammel og værdifuld opskrift, en omhyggelig og stadig håndværksmæssig fremstillingsmetode, samt ingredienser af absolut kvalitet, udgør tilsammen det unikke og originale ved vores produkter. Fra sammensmeltningen af fortiden, repræsenteret ved den kyndige bearbejdning af opskrifter...
...AGROARTESANAL er en bageri- og konditoributik, der også leverer til andre virksomheder i Europa. Vi fremstiller traditionelle portugisiske søde sager, såsom de berømte "Pastéis de Nata", de klassiske "Travesseiros de Sintra" og mange forskellige småkager og kager, lavet med mandler, sukkerroer, olivenolie, honning og andre traditionelle portugisiske ingredienser. Vi bringer de unikke smage fra Portugal til din virksomhed og sikrer den overordnede kvalitet af vores økologiske produkter. Kontakt os!
Frankrig, Villers Cotterets
...vi laver hver måned. Vores desserter og bagværk pakkes i løs vægt eller individuelle emballager. Vores skræddersyede produktion gør det muligt for os at udvikle specifikke opskrifter, der opfylder dine behov, samt at skabe dine specifikke og differentierede emballager eller etiketter. Vores produkter, som er konsensusbaserede og nemme at konsumere, er beregnet til alle typer restaurationsvirksomhed: kommerciel restauration, der er hurtigere og mere moderne, luft- og jernbanecatering, automatisk distribution, samt bageri- og konditorafdelinger.
Belgien, Ieper
De bedste ingredienser, en traditionel håndværksmetode, lange hvile- og hævetider, et entusiastisk team af dygtige bagere, et moderne bageri, masser af passion og kærlighed til håndværket og et smil… Opskriften på dit lækre håndværksbrød… NYD DET!
Holland, Warmond
... sukker og E-numre. ✓ Sund snacks også hvis du ønsker at tabe dig. ✓ Glutenfrit bagværk, der er saftigt og lækkert! ✓ Mindre sødt, fyldt med fibre, sødet med kokosblomstsukker. ✓ Bageblandingerne er håndlavet og pakket i vores økologiske glutenfri bageri og er økologisk- og glutenfri certificeret. ✓ Sjovt at give som gave. Så der er hver dag grund til en glutenfri fest! Brownies, gulerodskage, æblekage og brød bager du nemt.
Belgien, Antwerpen
... pulverblandinger til flødeskum samt ingredienser til frosne wienerbrød og butterdej. Da vi fremstiller vores ingredienser i ultramoderne kornmøller og baseret på fremragende råvarer ifølge vores egne udviklede opskrifter, som analyseres og testes i erfarne fødevarelaboratorier, forklarer det, hvorfor vi i de seneste år har haft succes med at levere til ikke kun et bredt udvalg af lokale kunder, men også til eksport.
Belgien, Mouscron
... under distributørernes mærker. Vi bruger kun friske og højkvalitets ingredienser. Således er chokolade fra Callebaut, frugtpuréer (og ikke pulver), ægte mascarpone fra Italien... en del af vores opskrifter. Vores team består af erfarne og professionelle bagere, hvor det håndværksmæssige arbejde stadig spiller en vigtig rolle. Vores produkter forbliver derfor håndlavede.
Portugal, Cabriz
... til et nyt mega-køkken og har været travlt optaget af at bage de bedste godbidder til de hunde, vi kalder vores familie. Vi sælger i øjeblikket i mere end 350 dyrebutikker, dyrlæger og gourmetbutikker i Portugal, Spanien, Grækenland, Tyskland og Østrig. Hos Cooka's arbejder vi med lokale leverandører og bruger kun ingredienser af menneskelig kvalitet i den fineste kvalitet. Vi elsker at høre fra dig og dele vores #cookalicious KÆRLIGHED Aline, Cooka og Crew...
Populære lande for dette søgeord