Spanien, Cox (alicante)
...Gordal-oliven med ansjos-smag skiller sig ud, blandt andet, ved sin store størrelse og kødfuldhed, hvis kaliber ligger mellem 80 og 100. Den stammer fra de andalusiske marker, og gordal-oliven med ansjos-smag er den største oliven, du kan finde i Spanien. Den har en grønlig og let gylden farve, og dens tekstur er hård, hvilket betyder, at denne sort producerer lidt olie.
Italien, Salerno
...Vi vælger kun de bedste friskfangede ansjoser, de mest egnede til at blive bearbejdet efter traditionelt håndværk, hvortil modning under salt giver den mest autentiske smag fra Cetara.
Spanien, Granada
...Farve: Meget lys gul med grønne nuancer, ren og skinnende Lugt: Næse med intens aroma af hvid og moden frugt, citrusfrugter (grapefrugt). Noter af tropisk frugt (mango) fremhæves med en mere seriøs bund af ferskenhud. Smag: Indgangen i munden er glad og elegant, fyldt med friskhed, god struktur, behagelig, bred og vedholdende. Anbefalet serveringstemperatur: 8℃ Anbefalede madparringer: Velegnet...
Frankrig, Malataverne
...Elskere af ansjoser ved, at ansjosfileter i olivenolie tilbyder en uendelig fornøjelse og passer perfekt i mange opskrifter, hvor de bidrager med deres kraftige smag af fisk og salt. Ansjoser i olivenolie bruges næsten som et krydderi for at give en unik og lækker smag til hver opskrift, de indgår i. Forene ansjosen i olie med andre smagsnuancer Før vi taler om opskrifter, her er en liste over...
Vi er en virksomhed, der producerer vegetabilske konserver, såsom oliven, syltede agurker, stærke peberfrugter, picadillo, blomkål, banderillas og andre naturlige produkter. Vi eksporterer til hele Europa. Vi tilbyder forskellige formater i glasbeholdere, der er tilpasset hver efterspørgsel. Vores produkter er helt naturlige og håndlavede. Altid den bedste kvalitet. Oliven Granja Los Tubos blev gr...
Spanien, Sevilla
..."Sea Delight" giver gennem sit mærke "Manuel Claros" en omhyggelig håndværksbehandling af ansjoser. Vores stykker er store, af høj kvalitet, håndteret med omhu, velstrakte og med en smag, der gør dem exceptionelle for de mest kræsne ganer. Smagen af ekstra jomfruolivenolie blandes med ansjosens smag i dens optimale behandling, alt sammen for at opnå den højeste kvalitet.
Tyrkiet, Izmir
...Laks protein (20%), majs, ris, ansjosmel (5%), lakseolie, majs gluten, tørret valle, tørret sukkerroefibre, behandlet lignocellulose, ærtefiber, æblefiber, johannesbrød, smag, bryggergær, vitaminer og mineraler, præbiotikum (chitosan oligosaccharid), taurin, antioxidanter...
...Solsikkeolie, kombineret med eddike og salt, forbedrer smagen. En af de mest klassiske, men elskede smage af skaldyr er ansjos, som pryder jeres borde i sin marinerede form med sin unikke smag.
Frankrig, Sarcelles
Solrige smagsoplevelser og dufte fra Middelhavsområdet følger hinanden for at pryde aperitifbordene eller give en uventet smag til klassiske opskrifter. TAPENADER, grøn, sort, aubergine, koriander, citron, stærk, peber, basilikum, tomat, ansjos ANTI-PASTI, soltørrede tomater i olie, grillede auberginer i olie, artiskokhjerter i olie. Salater af artiskok, aubergine, zucchini, peberfrugt, tomat...
Populære lande for dette søgeord