Spanien, Reus ( Tarragona )
I Teknikker til Fremstilling af Saucer har vi en udfordring: med naturlige og førsteklasses produkter at producere de bedste saucer, vinaigretter og dressinger for at bidrage til nydelsen af den daglige mad for alle vores forbrugere. Vi fremstiller egne mærker (Olivera d'Atenea og Bio d'Atenea) samt mærker for tredjeparter. Vi har en lang erfaring med udvikling af nye produkter (fra den indledend...
Frankrig, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Morter og støder i oliventræ, diameter af, håndlavet, til at lave din aïoli, knuse krydderier, hvidløg, og condiments. Uundgåelig i ethvert godt køkken, morteren i oliventræ. Håndlavet redskab, dette objekt er naturligt, ikke lakeret. 15 modeller fra 7 cm i diameter op til 30 cm. Fra 1500€ til 150,00€...
Grækenland, Thessaloniki
Deli Cargo Dressings er et smagslaboratorium, hvor vi producerer mayonnaise, forskellige saucer baseret på mayonnaise og andre dips, der løfter din mad! Hvert produkt er lavet med kærlighed! Valget af de materialer, vi bruger, er foretaget med den største omhu! Vi har prøvet æg og solsikkeolie af forskellige slags for at opnå de ønskede resultater! Vores samarbejde med en fødevareteknolog har bidr...
Tyskland, Lüdenscheid
...Anvendelse: Indlægning i olie, pesto, hummus, aioli, tapas, som erstatning for hvidløgsklove Nu kan du bruge vores "California Hvidløg Granulat" som reklameartikel eller gave. (Forespørgsler hertil er velkomne via mail til: info@gojundgoj.de) Vi tilbyder også gerne vores produkter som private label, i storpakker og til genforhandlere.
Frankrig, Malataverne
... tørreste roséer. Når det kommer til hovedretten, passer de lysere, lettere roséer perfekt til krydrede retter og eksotisk mad som couscous, curries, aioli og krydrede asiatiske specialiteter. De mere kraftfulde roséer med mere karakter vil blive nydt som hovedret. De passer let sammen med sauceretter (især tomatsauce) og sydlandsk mad. Ratatouille, auberginer med parmesan, lasagne, pizza og lammegryderetter vil kun blive sublimere! Vin kongen af grillfester.
Spanien, Murcia
...Ideel til at ledsage pomfritter. Lækkert brava-sauce med en intens krydret smag. Naturlige produkter anvendes i produktionen, uden tilsætningsstoffer, farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler. Lavet med aioli og krydderier. Vægt: 0,140 g...
Frankrig, Sète
...1 pakke blæksprutte-tuber, hvidløg, løg, fyld (kød eller fisk efter eget valg), salt, peber, persille, tomatsauce, olivenolie, "aioli" og hvidvin. Vi anbefaler at tø dine blæksprutte-tuber op under vand lige før tilberedning. Fyld tuberne med det fyld, du vælger, og luk enden af tuben med en tandstik. Sauter hvidløg, løg og persille. Tilsæt tomatsauce og hvidvin. Kom de fyldte tuber i og lad det simre i 25-35 minutter ved lav varme. Ved servering, bland aioli med saucen. Anret med pasta eller ris.
Belgien, Boortmeerbeek
Anda Sauces... Takket være de naturlige råvarer, de friske ingredienser og grøntsager garanterer Anda en konstant, ærlig kvalitet. Vores sortiment af saucer: Aïoli, amerikansk chef, andalouse, barbecue, béarnaise, brasilianer, halal brasilianer, calabria, californisk, kyllingeburger, chili, cocktail, halal cocktail, curry, curry ketchup, fritessauce, hamburgersauce, hot pita, mayonnaise chef, sennep, parisienne, pebersauce, pickles, pili pili, pita, provençale, riche, salatdressing, samuraï, super tartar, sweet dressing, tartar maison, texan, thailandsk, tomatketchup, vinaigrette.
Frankrig, Aiguilhe
... (sort race fra Velay), kalv fra Velay og Forez, fin fedt fra Mézenc, svin fra Haute-Loire. Kalvehoved, svinefødder, maouche lozérienne, potée auvergnate, kylling i gryde, blanquette de veau. Udvalg af traditionelle franske saucer, sauce gribiche, sauce meurette, sauce ravigote, sauce verte, sauce madère, sauce à la diable, aioli. Udvalg af pestoer med urter, pesto med bjørneklo, pesto med brændenælder. Sosse, gravy sauce, produkt fra Frankrig, traditionel fransk madlavning tilberedt af en kok. Arbejde på bestilling.
Frankrig, St Christol Les Ales
...I gastronomiens tjeneste siden 1936 har Coudène, i dag europæisk leder inden for "brandade af torsk", formået at diversificere sig med skabelsen af en række sydlige specialiteter: brandade af torsk, Parmentier, tapenade, auberginekaviar, fiske suppe, rouille, aïoli... og hele sin række af nye lækkerier til at smøre på.
Spanien, Alicante
...kulinariske specialiteter fra Galicien, kulinariske specialiteter fra La Rioja, kulinariske specialiteter fra Navarra, kulinariske specialiteter fra Asturien. Vores anden styrke er, at vi distribuerer de førende spanske fødevaremærker såsom Cuetara, Casa Taradella, Gallo, Cola Cao, Nocilla, Pascual, Vichy Catalan, Aquarius, Chufi, Artiach, Avecrean, Gallina Blanca, Conserves Calvo, konserves af fisk Isabel, saucer som Chovi salsa brava og aioli. Vi tilbyder også et udvalg af tomatsaucer fra mærkerne Orlando, Apis, Solis, Hida.
Populære lande for dette søgeord