...Økologisk koriander "Provence d'Antan" fra Araquelle (Coriandrium).
De tørrede frugter af koriander (frø) giver en delikat smag til retter som muslinger, rejer, letstegt tun eller blot mimoseæg.
Forberedelsestips:
Hele frø vil give smag til glas med syltede agurker. Malet kan de bruges til at krydre pølser, terriner eller endda taginer og couscous.
Kvalitet overvalg.
Denne økologiske plante...
... på fine gærrester, giver denne vin en silkeagtig tekstur og en smuk cremede fornemmelse, samtidig med at den tilføjer en subtil kompleksitet.
Bouqueten åbner sig med noter af honeydew melon, friskklippet græs og lime, afbalanceret af eksotiske aromaer af litchi og guava. I munden dominerer smagsnuancer af kvæde og passionsfrugt, understøttet af den friske og naturlige syre fra årgangen, som giver en strålende og mineralisk finish.
Denne vin passer perfekt til en salat med grapefrugt og rejer, skaldyr eller thailandske retter.
...gummi, kola nødder, palmekerner, kokosnødder, bomuld, hibiscusblomst, ingefær, kul, oksehorn og klove, tømmer Cimelina, rejer og rejer, sheanød og sesamfrø. Vi arbejder også med forskellige minearbejdere for at levere deres mineralressourcer, som inkluderer kassetterit, columbit, galena, ilmenit, bly-zink, mangan, molybdæn, asbest, kalksten, kul.