...Arabica-bønner er kendt for at være de bedste kaffebønner, der har en overlegen smag og tekstur sammenlignet med andre kaffebønner som robusta. Arabica-kaffe, konventionelt eller økologisk dyrket i Chiapas, Mexico, ligger i Sierra Madre-bjergene og modtager den perfekte kombination af nedbør og solskin for at skabe denne strengt højt dyrkede bønne. Forskellige typer ristede og bulk-pakninger. Spørg for mere information. ristet kaffe: bulkposer Arabica dyrket i højlandet: Forskellige ristestile...
Østrig, Wien
...Kaffeekstrakter fra Arabica og Robusta - tør eller flydende - spray- eller frysetørret - Økologisk, Fair Trade, Regnskov - Cold brew - koffeinfri...
Frankrig, Pégomas
...kaffe-resinoider og absolutter Ekstraktion ved hjælp af ethylalkohol: kaffe-oleoresiner og ekstrakter med forskellige koncentrationer Skånsom ekstraktion af kaffe med alkoholholdige opløsninger: kaffeinfusioner Destillation: kaffe-destillater og spiritus Økologisk certificering for vores kaffekstrakter efter anmodning...
...Økologisk æterisk olie fra: Citron Eucalyptus: Citronellal < 5%; Citronellol 4 til 32%; Alpha Pinene 2-12%; 1,8-cineol 20-55%; Eucalyptus Globulus: 1,8-Cineol (60-70%); alpha Pinene (18-28%) Eucalyptus robusta: alpha Pinene (13-35%); 1,8-Cineol (13-35%)...
Madagaskar, Sambava
... i verden. Madagascar havde en vigtig rolle i produktionen af ren arabica eller robusta kaffe i de sidste årtier af det 20. århundrede. I dag er Madagascar blevet overhalet af andre producerende lande. Dog er de rene arabica- eller robusta-kaffebønner fra Madagascar højkvalitetskaffe, der er meget eftertragtet på markedet, da øen har mange arter af vilde og endemiske kaffetræer. Den primære produktion på Madagascar er robusta kaffe.
Tyskland, Neutrebbin
...BIO VISTABELLA KAFFE -- Vores oprindelse med kaffe går tilbage til 1894. Faktisk har vores team udviklet den økologiske oplevelse med "Coffee Bio Vistabella". Den er blevet udvalgt af vores team ved at vælge de bedste BIO-økologiske varianter af Arabica- og Robusta-bønner; Økologisk Indien, Honduras Arabica og Peru Arabica. For at opnå en unik blanding. Alle er blevet produceret med den højeste...
Frankrig, Nogent-Sur-Seine
...I over 40 år har virksomheden GAGET (økologisk certificeret af Ecocert) udviklet sin ekspertise inden for design af unikke smagsvarianter til fødevareindustrien. I sit højteknologiske laboratorium skaber den særlige smagsstoffer, kaffeekstrakter (Arabica, Robusta, Arabica/Robusta-blandinger), karamel (aromatisk flydende karamel, saltet smørkaramel, mælkekaramel) og frugtforberedelser (citrusfrugter, gule frugter, røde frugter, eksotiske frugter, gulerødder og rabarber), der er beregnet til friske mejeriprodukter (dessertcremer, yoghurt), is, frost- eller mælke-desserter, bagværk og konfekture.
Italien, Pieve Di Cento
... blandinger til offentlige serveringssteder, især inden for Ho.Re.Ca.-sektoren. Blandt vores produkter finder du: kaffebønner og blandinger af Arabica og Robusta i forskellige proportioner, men også specialkaffer med enkelt oprindelse til amerikansk kaffe, økologisk te og infusioner, kaffelikører og relaterede produkter, samt kaffemaskiner.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play