Panatella
En omstilling til økologisk landbrug. Manuel og mekanisk høst. Total afstilkning, Fermentering i termoregulerede ståltanke, Hyppig pigeage, Regelmæssig bâtonnage. Lagret i egetræsfade, Lagret i ståltank, Blandning, Traditionel korkprop, Regelmæssig bâtonnage. Ler-kalkholdige jorde.
Øje
Purpurfarvet, strålende, granatrøde nuancer.
Næse
Træagtig, elegant, frugtagtig.
Smag
Harmonisk, delikat, fløjlsblød, subtile noter af sort trøffel, noter af brombær, noter af ristet brød, generøse trænoter, fine tanniner, præcise tanniner, rund, let mineralitet, struktureret krop, lang eftersmag.
Mad- og vinparring
Rødt kød i sauce, Cassoulet
Serveringstemperatur: 8° - 10°
Farve: Rød
Druetype: Grenache, Syrah
Alkohol: 14,5%
Indhold: 75 cl (Flaske)