Produkter til montebello dæk (7)

Montagny

Montagny

Lys gylden med grøn-sølv refleksioner. Blomsteragtige noter (akacie, liljekonval) og frugtagtige noter (pære, hvid fersken, friske druer). Frisk og rig, ganen er mineral med en meget smuk eftersmag.
Merlemont

Merlemont

Kogt mælk og pasteuriseret fløde (oprindelse Frankrig), Salt, Mikrobiel koaguleringsmiddel, Mælkesyrebakterier og modningskulturer, Fastgørende middel: calciumchlorid. Annatto Mælk og mælkeprodukter (inklusive laktose og mælkeprotein) Vores produkter er ikke mærket som GMO i overensstemmelse med forordningerne 1829/2003/EF og 1830/2003/EF. Overholdelse af ikke-tilstedeværelse af GMO ved en grænse på 0,9% i overensstemmelse med de europæiske forordninger EF 1829/2003 og 1830/2003. Ionisationsattest Vi bekræfter, baseret på de garantier og certifikater, vi har modtaget fra vores leverandører, at vores produkter, ingredienser og tilsætningsstoffer: ikke er underkastet behandling ved ionisering i henhold til dekret nr. 2001-1097 af 16/11/01. Analyse for: 100g Fedt: 33,26g Proteiner: 17,56g Sukker (g): 0,9 Natrium (mg): 1,294g Energi Kcal: 372 Energi KJ: 1538,71 Format: Rund Vægt: 230g Emballage: Papir Overemballage: Karton Opbevaringstemperatur: +2°C/+8°C
Château Lapelletrie

Château Lapelletrie

{"Kommentar":"Pierre Jean, 7. generation af en vinfamilie, købte Château Lapelletrie i 1930 for at bygge sin drøm. I dag er det hans barnebarn, Anne Biscaye, 9. generation, der leder denne ejendom på cirka 10 ha i en familiær ånd. Hun har engageret sig i en frivillig indsats for præstation, bevarelse af miljøet, samtidig med at hun opretholder en kvalitetskrav. Hun praktiserer bløde vinifikationer, næsten som infusion, for kun at tage det bedste fra druen.\n\nSmagning\nI glasset finder man en vin af god kvalitet, med en klar farve, en udtryksfuld og delikat næse. Smuk granatrød farve. Næsen er frugtagtig med et strejf af vanilje, angrebet er blødt, rundt i munden efterfulgt af kødfulde, silkeagtige og fløjlsbløde tanniner. God balance, vin i harmoni.\n\nDruer: Merlot (90%), Cabernet Franc (10%)\nProducent: Familie Biscaye i Saint-Christophe-des-Bardes (33330)\nFormater og emballager: Flaske (75cl) - Trækasse med 6 - 2019"}
Domaine Tempier - Bandol - La Migoua 2021

Domaine Tempier - Bandol - La Migoua 2021

Vinen: Med cuvéeerne La Tourtine og Cabassaou er La Migoua en del af de smukkeste parceller i domaine Tempier, men også af de største vine i appellationen Bandol. Terroiret for denne majestætiske cuvée strækker sig over 11 hektar og ligger på Beausset-Vieux-bjerget, næsten 300 meter over havets overflade. Her er naturen vild, og garrigue omgiver vinmarkerne. Hvis styrken fra Mourvèdre og dens store tanniske struktur naturligvis mærkes ved smagningen, giver friskheden fra Cinsault og den lækre aromatik fra Syrah denne cuvée et smukt, letfordøjeligt præg. Aromatikken udvikler sig over modne sorte frugter (solbær, brombær, blomme), kraftige krydrede noter (nellike, peber, garrigue) samt et floralt strejf (viola, rose). En vild tråd, der genspejler den omkringliggende natur, mærkes også. Indhold: 75cl Type: Rødvin Druer: 55% Mourvèdre, 25% Cinsault, 15% Grenache, 5% Syrah AOC: Bandol Opbevaring: Drik nu og kan gemmes indtil 2051 Serveringstemperatur: 16-18°C
Beaujolais Landsbyer

Beaujolais Landsbyer

Traditionel Beaujolais-metode: Semicarbonisk maceration. Vinen hviler i rustfrit stål for at bevare hele den sprøde frugt, der er typisk for Beaujolais. SMAGSNOTER Intens og dyb rubinrød farve med skinnende reflekser. Udtryksfuld, næsen byder på krydrede, ristede og vaniljeagtige aromaer samt frugtige nuancer af brombær og surkirsebær. Angrebet i munden er fyldt med harmoni, rund og lækkert. Ganen afslører ristede og vaniljeagtige smagsnuancer, blandet med små sorte frugter. MAD- OG VINPARING Server ved ca. 15°C til en stegt kanin, en grillet entrecôte eller en blodpølse med stegte æbler. Den vil også komplementere oste som Délice de Bourgogne eller en Tomme de Montagne. Region: Beaujolais Druetype: Gamay Noir Vingård: granitjord – kontinentalt klima
Noblet Slot

Noblet Slot

Kommentar Château Noblet, beliggende syd for appellationen Blaye Côte de Bordeaux, har været ejet af familien Pomier i flere generationer. Denne vingård drives omhyggeligt og med stor respekt for miljøet. Vinen, der stammer fra et omhyggeligt parcelt arbejde, består af merlot, cabernet sauvignon og cabernet franc. Smagning Intens granatrød farve. I næsen er denne vin frugtagtig med aromaer af modne røde frugter og fine strejf af krydderier. I munden vil du sætte pris på den smukke tanninstruktur, blød, rund og godt afbalanceret. En vin at dele i hyggeligt selskab. Druer: Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc Producent: Familie Pomier i Pugnac (33710) Formater og emballage: Flaske (75cl) - Trækasse med 6 - 2020
Château Preuillac

Château Preuillac

Kommentar I 1869 arbejdede Edmond Addé, anerkendt af den franske landbrugssektor med titlen "Chevalier du domaine", på udvælgelsen af højkvalitets druesorter og udviklingen af vinmarkerne ved Château Preuillac. Allerede i 1879 vandt vinmarkerne flere medaljer og priser. I 1932 blev det inkluderet i klassifikationen af Crus Bourgeois, der blev oprettet dette år. Raymond Bouët iværksatte en større omorganisering af vinmarkerne, opførelsen af et vineri og en underjordisk kælder, der blev taget i brug i 1975. Den 200 m2 store underjordiske kælder, der adopterede 1700-talsstilen, er blevet en unik struktur i appellationen Médoc. Familierne Mau og Dirkzwager købte ejendommen med succes i 1998. Der blev iværksat betydelige renoveringsarbejder i hele kælderen og vinmarkerne, hvilket fik Château Preuillac til at skinne og excellere i jagten på sine mål. Druesorter: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%) Producent: Familie Mau i Lesparre (33340) Formater og emballage: Flaske (75cl) - Karton med 6 - 2015