Maltodextrin - Maltodextrin producenter
Maltodextrin opnået ved delvis hydrolyse af stivelse; De er vandopløselige, smagsløse produkter og defineres af FDA som produkter med DE-værdier på mindre end 20. C6H12O6, som også er på GRAS-listen; Det er en fremragende massebygger til standard- og lavfedtprodukter.
Maltodextrin er et mellemprodukt mellem stivelse og glukose, der opnås under kontrolleret stivelseshydrolyse, der involverer enzymer som bakteriel alfa-amylase, og underkastes yderligere konverteringsprocesser for at opnå den ønskede DE på 4-30.
Efter disse processer; Produktet raffineres ved processer som klarificering, kulbehandling og ionbytte, og spraytørres til 3-5% fugtighed.
C6H12O6, et hvidt, lavt sødmepulver, holder ikke på vand alene, men dets opløsning viser en meget høj viskositet. På grund af sin udefinerede neutrale smag påvirker det ikke andre fødevarers smag, disperserer let i kolde og vandbaserede systemer, og udviser en struktur, der kan bevare sin klarhed og udseende.