Produkter til macari is (39)

Ajvar

Ajvar

Pakkeantal: 15 x 190ml Artikelnummer: 16025 Gramme: 190
Italienske oste

Italienske oste

BUISSON er grossist af italienske oste Eksport salg af italienske oste Distributør af italienske oste i Rungis
BUFALA

BUFALA

Farina "00", vand, surdej (naturlig gær lavet af hvedemel type 0 i pulverform, gær, maltekornmel), salt, solsikkeolie, olivenolie, cherrytomater, tomat, bufala mozzarella, ekstra jomfru olivenolie.
Sardinella

Sardinella

Den mauritanske fisk fanget i Mauretanien leveres frisk eller frosset. Fiskeri her i Mauretanien er tilgængeligt som frosset om bord og frisk. https://www.google.com/search?q=FISHERIES-INTL+MAURITANIA&source=hp&ei=fjGtZKLeJLunkdUP092V4Ao&iflsig
rund fløde maritozza

rund fløde maritozza

Maritozza tondo panna Kode: PPG022
Hindbærs cheesecake

Hindbærs cheesecake

Cheesecake hindbær Kode: TRG058 Diameter: 18 cm
Sorte oliven

Sorte oliven

Sorte oliven
Manti (Tortellini)

Manti (Tortellini)

Pakkeantal: 12 x 400g Artikelnummer: 1319 Gram: 400g
Comparsaria

Comparsaria

Sammenligningssite
BLÅBÆRBAR

BLÅBÆRBAR

Blåbær er små frugter i mørkeblå eller rød farve, kendt for deres søde og let syrlige smag samt deres mange sundhedsmæssige fordele. De er rige på antioxidanter, især anthocyaniner, som hjælper med at bekæmpe oxidativt stress og beskytte kroppens celler. Blåbær er også en fremragende kilde til vitamin C, fiber og andre essentielle vitaminer og mineraler, der fremmer hjerte-kar-sundhed, forbedrer hjernefunktionen og støtter immunsystemet. Takket være deres alsidighed kan de spises friske, i juicer, desserter eller i salte opskrifter, hvilket tilføjer et nærende og lækkert touch.
Kvinde

Kvinde

Kan leveres i plast- eller papkasser
Miskos

Miskos

Etableret under navnet Miskos Helva i Istanbul, Fatih, har Miskos kontinuerligt tilpasset sig de skiftende markedsforhold og standarderne fra internationale organisationer. For at imødekomme de stigende kundekrav flyttede det først til sin fabrik i Istanbul, Bahcelievler, og derefter til det 10.000 m2 store produktionsområde i Kastamonu Organized Industrial Zone. Miskos er forpligtet til de højeste kvalitetsstandarder. Virksomheden lægger stor vægt på overholdelse af kvalitets- og hygiejneforhold under produktionen og tager hensyn til kravene fra arbejdsmiljø- og fødevarelovgivningen. Virksomhedens stadigt stigende profit tal viser, at Miskos er på rette vej med dette fokus på kvalitet. Miskos er kendt for sine sprøde, tørrede frugtpastaer, vaffel halva, cekme halva og tyrkisk fe silke. Den naturlige produktionsmetode fremhæver den traditionelle tyrkiske smag og sikrer også den stigende popularitet af produkterne i udlandet.
Sardinske Ravioli

Sardinske Ravioli

De store sardi ravioli er fyldt med ricotta (blød ost) og citron og indkapsler enkelheden og renheden af de middelhavsagtige smage, hvilket giver en frisk og raffineret kulinarisk oplevelse. Denne ravioli repræsenterer en perfekt harmoni mellem sødmen og den omsluttende blødhed af ricotta og den citrusagtige smag af den vibrerende friskhed fra citronen, indkapslet i et delikat lag af dej.
Hindbærtærte

Hindbærtærte

Klassiske hindbærtærter
Carthamus

Carthamus

Carthamus Direkte fra Middelhavet, Europa og USA, er denne farvestof, der er udvundet fra carthamus tinctorius, også kendt som saflor, helt naturlig og fortsætter vores engagement i rene etiketter. Carthamus-ekstrakt giver nuancer af gul til oranget gul, når det bruges alene, eller kan give en række røde nuancer, når det blandes med paprika eller anthocyaniner og grøn, når det kombineres med spirulina. Sådan er alsidigheden af Carthamus. Anvendelser: Carthamus er det perfekte valg til dine konfekture-, drikkevare-, bageri-, mejeri- eller kødapplikationer.
Ambrogio

Ambrogio

Ambrogio Kode: TRG054 Diameter: 18 cm
Parmigiano Reggiano

Parmigiano Reggiano

Med sin intense, unikke smag indkapsler Parmigiano Reggiano ost historien og traditionen i sin region. Vi laver den med stor passion og opmærksomhed på detaljerne på den smukke Reggio Emilia-bakke. Vore to osteproduktionsanlæg, Colline di Selvapiana e Canossa osteproduktionsanlæg (registreret under nummer 417) og Colline del Cigarello e Canossa osteproduktionsanlæg (registreret under nummer 320), er hjertet og sjælen i vores produktion, hvor vi følger traditionelle metoder for at sikre produktkvalitet og autenticitet. Vi tilbyder også et særligt udvalg af bjerg Parmigiano Reggiano, økologisk Parmigiano Reggiano og Parmigiano Reggiano kun fra italienske Pezzata Rossa køer, hvilket yderligere udvider vores sortiment.
Rocinante Ziegenoste

Rocinante Ziegenoste

Trykket pastaost lavet med pasteuriseret gedemælk. Blød Geddeost Rocinante - Modnet i 7 dage. Halvmodnet Geddeost Rocinante - Modnet i 1 måned.
Fantasi

Fantasi

Fantasi
is-supper

is-supper

is
Kommunikation

Kommunikation

Brillante ideer til at formidle hjertet og sjælen i din virksomhed. Rør dit publikum, fang deres opmærksomhed, fortrylle dem med din charme.
Paccheri

Paccheri

Bronzetrukket og langsomt tørket Paccheri, 100% italiensk hvete og uten tilsatte konserveringsmidler
Mirabell

Mirabell

Pælehegn med forskellige toppe
Masa Mel

Masa Mel

Limagrain Ingredients tilbyder et bredt udvalg af Masa-mel til Tex Mex-applikationer: Tortilla chips til at dyppe i eller nydes som etniske snacks, tacos, bløde tortillas (fajitas), majschips ...
Asparges

Asparges

Asparges i forskellige snit Asparges (Aspargus officinalis L.) er en flerårig kulturplante, hvis hvide eller grønne skud (stænger) anvendes som grøntsag. Vi tilbyder følgende sortiment: - hvid/grøn - forskellige længder og diametre Stænger - Afskæringer uden spidser (center cuts) - Afskæringer med spidser (tips & cuts) - Spidser
Koz Cheese med Rosmarinskorpe

Koz Cheese med Rosmarinskorpe

Presset pasteuriseret gedeost med en rosmarinskorpe, med en minimum modningsperiode på 30 dage.
Hindbær cheesecake

Hindbær cheesecake

Cheesecake hindbær Cod:MNG003
Foto

Foto

Med over 25 års erfaring bringer STUDIO UN AUTRE REGARD et andet perspektiv på din kommunikation og tilbyder et varieret udvalg af fotografiske og videoproduktioner tilpasset forskellige behov. Hver service er designet til at imødekomme kundernes specifikke forventninger, med fokus på kvalitet og originalitet i billederne: - Corporate Fotografi: Reportager til at værdsætte brandets image + Video Clip og virksomhedens film - Hotel Fotografi – Fotograf specialiseret i hoteller: Fremhævelse af hoteller, hotelresidencer, resorts og luksusfaciliteter - Arkitektur og Kulturarv Fotografi: Fotos af bygninger og historiske steder til turist- og kulturfremme - Virtuelle Rundvisninger: Oprettelse af interaktive Matterport-rundvisninger for en immersiv oplevelse - Eventfotograf for virksomheder: Cocktail, Gala Middag, kongresser… STUDIO UN AUTRE REGARD diversificerer sine tilbud for at imødekomme et bredt spektrum af behov og positionerer sig som en foretrukken partner for fotos og videoer af høj kvalitet. Vi har også en trykkeriafdeling: storformattryk, kunsttryk, bøger og magasiner. Din professionelle fotograf arbejder over hele verden.
Sort peber i korn

Sort peber i korn

Tørrede grønne frugter gennem en mekanisk dehydrator, hvor skindet rynker og bliver sort.
Rochefort Ost

Rochefort Ost

350g Rochefort ung også tilgængelig i: - 2,3kg brød - blister med 6 skiver af 150g