Maltitol - Maltitol 80/55
Maltitaste maltitol sirup opnås ved katalytisk hydrogenering af maltosesirup.
Har en lavere glykemisk indeks sammenlignet med bord sukker.
Lav kalorieindhold.
Efterlader ikke uønsket smag i munden.
Fremragende varmebestandighed.
Lav hygroskopicitet.
Sikrer kontrol over viskositet, krystallisering og farve.
Forårsager ikke tandforfald.
Giver en fremragende sprødhed til belægninger af tyggegummi.
Deltager ikke i Maillard-reaktionen.
Overholder USP/EP/BP.
Anvendelsesområder: chokolade, is, diætprodukter, kager, småkager, sukker, tyggegummi, energibarer, alkoholfri drikkevarer, halva, marmelade, smørbar chokolade, vafler og bagværk.
Emballageform: Dåse, tønde, tankvogn og flexi tank.
Holdbarhed: 24 måneder.
Oprindelse: Tyrkiet.