Bonito del Norte fanges i Cantabrianhavet mellem juni og oktober med selektivt fiskeredskab, én ad gangen, med kroge. Den er kendetegnet ved sit hvide og møre kød, bløde smag og saftige tekstur. Den konserveres og dækkes med en mild syltet sauce. Den indeholder ikke gluten. Mad egnet til celiakere.
Elastisk snor til engangsansigtsmasker, fremstillet af polyester, polyamid, polypropylen, i forskellige tykkelser. Vi opfylder alle nødvendige certificeringer (Oekotex, Reach og sundhedsmæssige). Stort produktion, øjeblikkelig levering, hurtighed i servicen.
materiale: polyester, polyamid, polypropylen
form: rund
tykkelse: 2-3 mm afhængig af artikel
Lækre ansjosfileter fra Cantabrico i olivenolie. Fremstillet efter den traditionelle metode, modne, rene og med den rette saltbalance.
Forbruges helst inden for 1 år fra fremstillingsdatoen. Semikonserves, opbevares mellem +5ºC og +12ºC. Når emballagen er åbnet, dæk med olie og forbrug inden for 5 dage.
Personer med fiskintolerance bør undgå produktet.
Vi behandler vores produkter med kærlighed og respekt, og det vil du mærke ved dit bord.
Ingredienser: Ansjosfileter, olivenolie og salt
Nettovægt: 50 g
Afdampet vægt: 28 g
SKU: RR-50
Bonito er lavet af fisk fanget i sommermånederne, når store grupper nærmer sig Cantabrianhavet. Det er kendetegnet ved sit hvide og møre kød samt saftige tekstur. Det 100% naturlige produkt er tilberedt, og der tilsættes olivenolie og salt, eller syltet sauce.
Stykker: 10
Stykker: 24
Blæksprutten er fyldt med sine egne fangarme gennem en delikat og håndværksmæssig produktionsproces. Den rengøres manuelt én ad gangen, og der tilsættes olivenolie. En mør og lækker snack, der overrasker med sin smag og tekstur.
Stykker: 10/15
Stykker: 3/5
Stykker: 5/8