Produkter til calcium korrigeret (13)

Calciumcarbonat

Calciumcarbonat

Calciumcarbonat er et naturligt hvidt pigment, der stammer fra kalksten. Det anvendes bredt i forskellige industrier for at give lysstyrke og dækkeevne. Denne alsidige forbindelse forbedrer farvestabilitet og tekstur i produkter som fødevarer, kosmetik og lægemidler. Calciumcarbonat anvendes også i industrielle applikationer som maling og belægninger på grund af sin fremragende holdbarhed og tilpasningsevne. EC-nummer: 207-439-9 CAS-nr: 471-34-1
Magnesiumcarbonat

Magnesiumcarbonat

Dr. Paul Lohmann® tilbyder magnesiumcarbonat som pulver, granulat i fødevare/medicin/kemi ren kvalitet samt til kosttilskud. Til farmaceutiske anvendelser bruges det til behandling af hypomagnesæmi. Til fødevareanvendelser bruges det som syregenerator, til anti-klumpning og til magnesiumberigelse. Til industrielle anvendelser bruges det til produktion af glasurkeramik og emaljer samt som flydehjælp. CAS 12125-28-9 / 39409-82-0 EINECS 235-192-7 Dr. Paul Lohmann® udfører produkt- og anvendelsesudvikling i tæt samarbejde med kunderne. Dette inkluderer tilpasning af kemiske og fysiske parametre såsom bulkdensitet, vådbarhed, partikelstørrelse, renhed eller pH-værdi.
Natrium (Na)

Natrium (Na)

Natrium 99% kemisk rent, i aluminiumsammensat folie eller oliebehandlet. Vi leverer blokke fra 100g til 1,7 kg hurtigt og pålideligt fra vores lager i Bonn.
Natriumchlorid

Natriumchlorid

Natriumchlorid er en uorganisk kemisk forbindelse fra gruppen af chlorider, et salt af saltsyre og natrium. Det er hovedkomponenten i bordsalt, madlavningssalt og vejsalt. Den teknologiske proces til fremstilling af salt ved kogning indebærer termisk koncentration af saltvand og krystallisering af salt fra dette vand. I naturen forekommer det som en mineralbestanddel og danner saltlager kaldet halit. Natriumchlorid findes i form af et fint, krystallinsk hvidt pulver, der har en karakteristisk saltet lugt og smag. Det udviser stærke hygroskopiske egenskaber. Det produkt, der tilbydes af Foodcom, er ikke genetisk modificeret. Foodcom tilbyder også fødevarekvalitet ølsalt uden klumpdannende midler.
Glukose

Glukose

Glucosnova anvendes fortyndet i vand både ved bladapplikation og ved vanding. Glucosnova kan bruges i enhver afgrøde, især i havebrugsafgrøder. SKU:n/a Størrelse:1 LITER, 5 LITER
Titandioxid

Titandioxid

Titandioxid fra Cofermin Chemicals, Essen, Tyskland i forskellige kvaliteter (Anatas og Rutil) Oprindelse: Tyskland
Melatonin

Melatonin

Melatonin er et indolamin neurohormon, hvis niveauer varierer i en daglig cyklus, hvilket muliggør tilpasningen af de cirkadiske rytmer for flere biologiske funktioner i dyr, planter og mikrober. Mange biologiske effekter af melatonin overføres gennem melatoninreceptorer, herunder MT1, MT2 og MT3 subtyper. Glutathionperoxidase, superoxid dismutaser og katalase reguleres op af melatonin. EC nummer:200-797-7 Molekylær formel:C₁₃H₁₆N₂O₂ CAS nr:73-31-4
Kaliumsorbat

Kaliumsorbat

Kaliumsorbat er et højeffektivt, sikkert og giftfrit konserveringsmiddel til fødevarer. Selvom kaliumsorbat er et af mange konserveringsmidler på markedet, er det et af de bedste, da det er harmløst og alsidigt. Kaliumsorbat fremstilles for det meste syntetisk. Det er et smags- og lugtfrit pulver. Ifølge FDA betragtes det som sikkert at anvende, da det nedbrydes til vand og kuldioxid i kroppen. Det står på listen over konserveringsmidler, der må anvendes i kosmetiske produkter med begrænsninger. Den maksimalt tilladte koncentration i slutproduktet er 0,6 %, beregnet som sorbinsyre. Det fungerer bedst i et surt miljø, ellers er dets egenskaber meget svagere.
Laktose

Laktose

Laktose er naturligt mælkesukker. Det udgør 3,5%-5,0% af komælk og kan udvindes ved en filtreringsproces. Derefter krystalliseres laktosen og knuses. Kornstørrelserne opdeles efter sigte. Foodcom kan levere sine forretningspartnere med forskellige partikelstørrelser, der er velegnede til flere anvendelser. Laktose er en af de bedste mejeriprodukter til fødevarer og foder på grund af sin milde smag, hvide farve og lave kalorieindhold. Dens billighed, lave hygroskopicitet og vandopløselighed bidrager til dens popularitet. Den kan bruges i produktionen af bagværk, konfekture og chokolade som smagsforstærker og sødemiddel. Laktose er en vigtig ingrediens i farmaceutisk og ernæringsmæssig brug.
Laktose

Laktose

Laktose er en af de bedste mejeriprodukter til anvendelser i fødevarer og foder på grund af sin delikate smag, hvide farve og lave kalorieindhold. Dens omkostningseffektivitet, lave hygroskopicitet og vandopløselighed bidrager til dens popularitet. Den kan anvendes i fremstillingen af bagværk, konfekture og chokolade som smagsforstærker og sødemiddel. Laktose er en vigtig ingrediens i farmaceutisk og ernæringsmæssig brug.
Sur Kasein

Sur Kasein

Kasein er fremstillet af pasteuriseret og afskummet mælk, der er koaguleret med saltsyre. Efter koagulation og dannelse af ostemassen adskilles den og vaskes for at fjerne valleproteinerne og rense det endelige produkt. Senere bliver det koncentreret, malet og tørret. Det endelige produkt har form af et fint, løst pulver med en lys farve, en neutral lugt og smag. Foodcom SA leverer naturlig og frisk sur kasein med kornstørrelser fra 30 til 90.
Citronsyre

Citronsyre

Citronsyre findes naturligt i citrusfrugter, men kan også fremstilles. Industriel citronsyre fremstilles hovedsageligt ved fermentering eller kemisk reaktion. Den sidstnævnte metode anvendes i cirka 90% af den globale produktion og involverer fermentering ved hjælp af enzymer og mikroorganisme-stammer, oftest Aspergillus niger. Citronsyre har evnen til at stabilisere emulsioner og forhindrer separation af fedt. Det færdige produkt er tilgængeligt i form af pulver eller granulat som vandfri citronsyre.
Citronsyre

Citronsyre

Citronsyre findes naturligt i citrusfrugter, men kan også fremstilles. Industriel citronsyre produceres hovedsageligt ved fermentering eller ved kemisk reaktion. Sidstnævnte metode anvendes i cirka 90 % af den globale produktion og involverer fermentering med enzymer og mikrobiologiske stammer, oftest Aspergillus niger. Citronsyre har evnen til at hjælpe med at stabilisere emulsioner og forhindrer separation af fedtstoffer. Det færdige produkt fås i form af pulver eller granulat som anhydrat citronsyre.