• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • oksekøds bresaola

Resultater for

Oksekøds bresaola - Import eksport

  1. ELIT ROCC E O O D

    Bulgarien

    Virksomheden ELIT ROCC E O O D, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pølser branchen. Den opererer også inden for ristning underleverancer, og oksekøds bresaola brancherne. Den er baseret i Haskovo, Bulgarien.

  2. KARDEŞLER IHRACAT

    Tyrkiet

    Virksomheden KARDEŞLER IHRACAT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Landbrug branchen. Den opererer også inden for oksekøds bresaola, bihonning, og transport og oplagring af alle varer brancherne. Den er baseret i Merkez, Tyrkiet.

  3. CÔTE2BOEUF

    Frankrig

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, fabrikant af hjemmelavet saltet kød i Averyron, giver emblemet over fransk gastronomi sin popularitet tilbage: Pølsen! En traditionel fabrikation med kun 3 ingredienser: Kød fra kvmgopdrættere i Aveyron, salt fra Guérande, Kampot-peber IGP. Uden konserveringsmidler, farvestoffer og nitrit! Udelukkende 3 ingredienser som i gamle dage. Coppa, lonzo, tørret skinkeinderlår, tørret oksekød fra Aubrac, chorizo, guanciale, tørret pølse, spegepølse, dette er en del af vores charcuteri-udvalg uden nitrit fra vores fabrik i Laissac i Aveyron. COTE2BOEUF står også bag propduktet Popines: Fint udskåret chacuteri på glas, der er 100% genbrugt og genanvendeligt. La Popine er under vakuum og kan opbevares i 3 måneder ved stuetemperatur. Tilgængelig i tre formater (Popine, Marmite, Chaudron), ledsager den din raclette om vinteren og dine charcuteri-anretninger i sommerhalvåret.

Filtre

Resultater for

Oksekøds bresaola - Import eksport

Antal resultater

3 Virksomheder