... af frugten. Modning på fine gærrester indtil aftapning. Omstikning, let filtrering før aftapning inden sommerens varme. Smagning • Øje | Lys gylden farve med nogle gyldne refleksioner. • Næse | Den er ret intens og afslører noter af rose, grapefrugt og voks. • Mund | Angrebet er spændt, efterfulgt af en dejlig relief af frisk smør, med noter af grapefrugt. Eftersmagen er delikat ristet. Anbefalet serveringstemperatur: 8-10 grader. Mad & vin kombinationer Denne vin er ideel til en aperitif og kan ledsage dine skaldyrsretter, skaldyr samt en tartar af...
Frankrig, Issy-Les-Moulineaux
... med venner, både som aperitif og ved bordet! Domaine: Som vinproducent i 7 generationer råder familien Bodillard i dag over 14 hektar fordelt på 7 kommuner mellem Beaujolais og Mâconnais. Nogle cuvéer er allerede certificeret i Økologisk Landbrug, og alle vil blive det i de kommende år. Mangfoldigheden af parceller gør det muligt for domænet at dække en stor variation af jorde (granitsand, skifer osv.) og dermed producere vine med forskellige karakterer. Indhold: 75cl Type: Rødvin Druetype: 100% Petit AOC: Beaujolais Opbevaring: Drik nu og kan opbevares indtil 2028 Serveringstemperatur: 14-16°C...
Frankrig, Saint-Vérand
...Vignoble : Helt syd for Bourgogne, ved grænsen til Beaujolais, strækker området for appellationen sig ud over landsbyens grænser. Landsbyen Saint-Vérand har et "d", men appellationen har ikke, da den høstes fra seks landsbyer. Den blev etableret i 1971 og er den næstsidste appellation, der blev tildelt i Mâconnais-regionen. Viticulture : Jorden : En meget kalkholdig rød jord, på en skråning med...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play