Italien, Pasturo
Carozzi Formaggi ligger i Pasturo. I mere end halvtreds år har vi arbejdet på at kombinere de værdifulde håndværksmæssige færdigheder fra osteproducenterne med de krav, der stilles af den moderne smag. Resultatet er et bredt udvalg af unikke oste, der er et resultat af en solid passion og nogle heldige indsigter, som gennem årene har modtaget prestigefyldte anerkendelser. ARTIGIANALITÀ: Vi bevarer...
Spanien, Guijuelo-Salamanca
...Ost fremstillet af rå fåremælk. Dens smag er fyldig og vedholdende, smøragtig med en let olieagtig note. Sensoriske Egenskaber Dens smag er fyldig og vedholdende, smøragtig med en let olieagtig note, med et perfekt saltpunkt. Indersiden er kompakt med små uregelmæssige huller af mekanisk oprindelse, i en halmgul farve og kort pasta, men ikke smuldret. Oprindelse: Zamora Mælketype: Fuld og rå fåremælk Fremstillingsmetode: Enzymatisk koagulation Løbe: Dyreløbe fra lam Familietype: Modnet presset pasta, ikke kogt, mugget/vasket skorpe Modning: Mellem tre og fem måneder.
Frankrig, Saint-Etienne
...Uopvarmet presset ost lavet af pasteuriseret komælk, modnet i minimum 8 uger. Den har en glat og ensartet konsistens med en vasket skorpe, som er typisk for raclette. Ideel til racletter, men også til fremstilling af salte tærter, butterdej, pizzaer, samt salater og sæsonbestemte forretter.
...Halvfast skæreost med mindst 50 % fedt i tørstof; vasket skorpe og dækket med peber; Smag: let krydret med pebersmag Fedtindhold: 50% Smag: let krydret med pebersmag...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play