Spanien, Guijuelo-Salamanca
...v-skæring, salting, naturlig tørring og hvile i kælder. Ingredienser: Ibérico Bellota skinke, salt Vægt: 1,400 kg Betingelser for distribution og transport: Ved stuetemperatur er der ingen restriktioner. Hvis det er vakuumpakket, skal temperaturen være under 5ºC. Den anbefalede temperatur for forbrug er 15º-18ºC. Fremstillingsproces: Håndtering i varmt, afkøling, v-skæring, salting, naturlig tørring og hvile i kælder. Vægt: 1,400 kg Ingredienser: Ibérico Bellota skinke, salt...
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Viden fra vores mestre skærere og smagskvaliteterne af vores skiver af Castro y González "Selección" skinke er vakuumpakket til senere nydelse. Vores ekspert mestre skærere giver hver skive den rette størrelse og tykkelse, så den har den bedst mulige smag og aroma. Let, praktisk. Perfekt nydelse for sanserne. SKU:616021 Forsendelsesvægt:0,2 kg...
Spanien, Monroyo (teruel)
Vi er producenter af skinker og pølser i provinsen Teruel, og vi har produceret håndværksmæssigt siden vores begyndelse i 1898. Vi følger en striks fremstillingsproces, hvor den endelige kvalitet er i fokus, for at opnå et højt differentieret produkt. Til dette baserer vi os på en omhyggelig udvælgelse af råvarer og en streng fremstillingsmetode, hvor vores traditionelle viden om fremstilling og h...
Spanien, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) har sit sociale hjemsted i Guijuelo (Salamanca) og beskæftiger sig næsten udelukkende med industrialiseringen af den iberiske svin. Deres mål var at bygge et slagteri med skærefaciliteter og fedtudvinding, som kunne levere slagtning og udskæring af de svin, som deres industrier havde brug for, samt omdanne svinefedt til olie gennem en smelteproces, idet industrien...
Frankrig, Laissac
...Gaveæske 100% Aveyronnais. Gaveæsken indeholder: 3 Popines med charcuteri (blandt andet pølse, coppa, lonzo, skinke eller tørret oksekød fra Aubrac) og en flaske rødvin Marcillac Exception (Languedoc). Gaveæsken præsenteres i en sort boks eller en kraftpapir kuffert afhængigt af tilgængelighed. Popines: Charcuteri uden nitrit, skåret og vakuumpakket i et glasbeholder 100% genanvendelig. Uden...
Spanien, Badajoz
...Iberisk Bellota-skinke håndskåret af en certificeret mesterkarver og vakuumpakket for at bevare al sin aroma og smag. Ca. vægt: 100 g.
...Halal lammeskinke, håndlavet i Andalusien. Tørret og modnet efter bjergenes vinde. Sælges enkeltvis vakuumpakket.
...Oplev de rige smagsnuancer af vores Benfri skinke - naturlig kur - kvarte. Denne skinke er omhyggeligt fremstillet gennem en naturlig kuringsproces, der sikrer en mør tekstur og en robust smag. Perfekt til dem, der værdsætter den traditionelle smag af kurvet skinke, er dette produkt et bevis på kunsten at lave skinke. Nyd den som en del af et charcuterie-bræt eller som en selvstændig delikatesse.
Spanien, Valencia
...Vi tilbyder hele stykker eller vakuumpakningstjeneste i 150g poser. Min. Bestilling Vakuumpakket: 3 Stykker; 4-5 kg hver.
Spanien, Guijuelo
...Den højeste kvalitet skinke fra Spanien, i individuelle pakker på 100 gram, vakuumpakket. Vi sælger kun til virksomheder. Information: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Minimumsbestilling: 25 papkasser (1.000 stk.). Pris 25 kasser Kasser: 14.500 € - Guijuelo, Salamanca (Spanien) Holdbarhed: 12 måneder fra produktionsdato Vægt af kassen: 6,55 kg. Leveringstid: At forhandle Transport: Kølet 5ºC.
Italien, Treviso
...Halal lufttørret fåreskinke. VÆGT: 1,5 til 3 kg INGREDIENSER: Halal italiensk fåreskinkeskank med ben, salt, krydderier, E252, E250. EGENSKABER: Laktosefri og uden andre mejeriprodukter, glutenfri og ikke-GMO. FORPAKNING: Vakuumpakket, i fødevareplast.
...Vi er producent af Serrano-skinker A.O.C fra Teruel (Calamocha) & producent af Ibérico Bellota-skinker fra Los Pédroches (Cordou). Vi distribuerer i hele Frankrig, Belgien, Schweiz, Korsika med levering fra et Bodéga-lager i 87520 Veyrac!!!! Du kan finde Serrano-skinke med ben & uden ben vakuumpakket. Ibérico lomo, pølse, chorizo, og sobrasada fra Mallorca.
Spanien, Alcobendas
... køb for dig. Alt dette i det mest praktiske og nemme format: skåret, vakuumpakket og med den mest miljøvenlige præsentation, der findes på markedet. Vi kontrollerer hele produktionsprocessen fra genetikket af vores svin til produktet når frem til dit hjem. Og vi gør det ikke for sjov. Vi gør det, fordi det er den eneste måde at opnå det maksimale kvalitetsniveau i alle vores produkter, og endnu vigtigere, at denne kvalitet er konstant, så du ikke får nogen overraskelser. Regelmæssigheden i kvaliteten af denne type produkter, så håndlavede og naturlige, har altid været deres akilleshæl.
Polen, Leszno
...-kvalitet samt hjerter, lunger, tunger, lever, hjerner og ben. Vi anbefaler også vores fjerkræ, som vi sælger hele eller i portioner som kvarte, slagtekroppe, rygge, bryster, ben, vinger, skind og mekanisk afbenet kød. Du er også velkommen til at købe vores færdiglavede oksekødsprodukter. Vi har forberedt aromatiske og velsmagende pålæg og røgede kødprodukter, herunder kabanos-pølse, frankfurtere, wienerpølser og pølser. Vore kunder kan også købe vakuumpakket kød, frostvarer og pålæg, såsom mave, blodpølse eller sylte.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play