Spanien, Cuarte De Huerva
... iberiske svin, der får lov til at græsse frit i en periode på mindst fire måneder, typisk fra oktober til februar) lever af agern (las bellotas på spansk). Det rene lomo iberico fra "Cinco Jotas" kendetegnes ved en let krydret og røget eftersmag. Nettovægt: 450 g / 900 g Præsentation: lomo pakket vakuum, indeni en original cylinder i pap.
Rumænien, Botosani
... kvalitetsproducenter i Rumænien og EU, med konstant fokus på høj kvalitet. Vi har implementeret HACCP-kvalitetssystemet for fødevaresikkerhedsstandarder, ISO 22000:2018, ISO 9001:2015, FSSC 22000, IFS og Halal-certificering. Vores innovative emballageteknologier, herunder Modified Atmosphere Packaging (MAP), vakuum- og fladkartonemballage, hjælper med at bevare friskheden og kvaliteten af vores kødprodukter. Vi...
Belgien, Marquin
... tilberedning til at diversificere deres sortiment ved også at tilbyde tilberedte produkter af svinekød, oksekød og æg. Valget af de forskellige råvarer (kylling, høne, kalkun, men også svinekød, oksekød og tilberedte æg) imødekommer de mest forskellige krav og anvendelser i fremstillingen af færdigretter, kyllingesalat, vol-au-vent, sandwich, konserves, supper, pizzaer osv. fra de forskellige sektorer inden for Frisk vakuum, Ultra Frisk under Kontrolleret Atmosfære og Fryse IQF.
Frankrig, MONTREUIL BELLAY
Producent af andouillettes til supermarkeder, RHD, restauration uden for hjemmet, grossister, indkøbscentraler. Producent af andouillettes La Saumuroise, andouillettes Bonbergel og andouillettes Champenoises af 100% svinekød. Andouilles fra landet 100% svinekød pakket i vakuum. Andouilles la Saumuroise 100% svinekød pakket i vakuum. Producent af gammeldags boudin blanc, ekstra magert pølsemageri pakket i vakuum. Andouillettes fra Saumur Champigny pakket i vakuum. Producent af charcuteri til supermarkeder, RHD...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play