Tyskland, Bad Rothenfelde
Udvikling af færdigretter, kødprodukter, supper, saucer, desserter, bagværk, krydderi- og bindemiddelblandinger.
...Forskningsprojekter om fødevarer, specielt kød, kødprodukter og æg Forskning i sikkerhed og kvalitet af kød, kødprodukter og æg; handelsklasser for kød, slagteteknologi, teknologi til forarbejdning af kød, mikrobiologi af kød og kødprodukter; analyse af ønskede og uønskede organiske og uorganiske stoffer i fødevarer; autentificering af dyre- og plantearter, GMO'er og allergener; udvikling af hurtige, ikke-invasive analysemetoder...
Tyskland, Aachen
Kød og kødprodukter, fjerkræ, mejeriprodukter, landbrugsprodukter, olier og fedtstoffer, drikkevarer...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play