Tyskland, Balingen
...Den ideelle kombination af skæring og vejning: Ergonomisk, nem at rengøre, nem at betjene, energibesparende. Ideel til alle manuelle skæreopgaver såsom kogt skinke, kogte og stegte pølser, skiver af ost eller langtidsholdbare varer som salami og lufttørret skinke. Desuden en pladsbesparende løsning, hvis der kræves metrologisk godkendt vejning til salgsdisken og manuel skæring på ét sted...
Tyskland, Dissen
...% injektionsvolumen) er den kun tilgængelig i pulverform, inklusive stabilisering af saltlage. Ud over den alsidige basis krydderiblanding, er TenderFox® også tilgængelig i aroma varianterne Ristet, Røget og Kureret samt Kogt skinke og i smagene fjerkræ, svinekød og oksekød. I kombination med TopFox® tør krydderi kan TenderFox® bruges på mange andre måder, f.eks. i smagene lam, urter, chili eller røg. TenderFox® giver dig optimal værdiskabelse kombineret med en fremragende smag – en unik løsning. Fordele i et overblik: Fleksibel værdiskabelse Nem at bruge...
...saftig, kogt, bagt og krydret. Aromaerne fremstilles i overensstemmelse med de gældende EU-retningslinjer (inkl. Flavouringregulation 1334-2008). Mulige smagsprofiler: Kylling og kalkun Okse og krydret kød Svinekød, skinke og bacon Lam Tjekkiet: Tjekkiet 20 kg: 20 kg...
Tyskland, Waltenhofen
... kølefasen. Denne type film har både fremragende genopretningsegenskaber og kødadhæsion og er derfor ideel til produktion af kogt skinke. Dens temperaturtolerance tillader kogning ved temperaturer over 76°C – selv i op til 12 timer. Egenskaber ved AVS: Fremragende kødadhæsion Reduceret gelé separation under kogning Medium barriere mod ilt og vanddamp Ekstremt høj gennemsigtighed Fremragende tætningsegenskaber, selv med forurenede tætningsflader IONOMER-FAMILIE STRUKTUR STANDARD TYKKELSER AVGTS 7 Lag PA Special/PE/SURLYN® film 230my AVS 5 - 7 Lag PA/PE/SURLYN® film...
Tyskland, Wasserburg Am Inn
...MEGGLEs produktserie FONDOLAC giver dig fremragende funktionelle egenskaber til emulgering, stabilisering og smagsforstærkning af salte produkter såsom kogt skinke, saucer, delikatesser og pølseprodukter. Ved spraytørring af delvist delaktoseret valle fremstiller MEGGLE et delvist delaktoseret vallepulver med relativt højt proteinindhold. Egenskaber og fordele: - Fremragende...
Tyskland, Erftstadt
Vi leverer løsninger til forbedring af farvestabilitet og sammenhæng i kogt skinke, optimering af holdbarhed og udseende i pølser, stabilisering og smagsforbedring af tørret pølse, længere friskhed af salater, saucer, færdigretter og fisk. En udtalt kundeorientering, skræddersyede løsninger, solidt know-how, pålidelighed, kreativitet, fleksibilitet, hurtighed og meget mere kendetegner REINERT...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play