Total frugtindhold:
Forberedt med 55 g frugt pr. 100 g færdig produkt.
Ingredienser og allergener:
Jordbær, sukker, citronsaft, geleringsmiddel: æble...
Konfiture med 4 røde frugter lavet med rørsukker
Kogt i gryde, de ekstra konfiturer fra Confit de Provence er lavet af nøje udvalgte frugter, og så o...
Fremstilling og aftapning af marmelade / konserver / frugtspread.
Vi producerer og pakker marmelader / konserver / frugtspread efter dine specifikati...
Økologisk landbrug er en produktionsmetode, der tager hensyn til og respekterer miljøet. Vi tilbyder forbrugerne produkter, der har en kvalitet basere...
KASAGs eksperter er specialister i konstruktion af kogeequipment og industrielle kogesystemer til produktion af marmelader, syltetøj og geléer. Stærke...
KASAG's eksperter er specialiseret i fremstilling af kogende apparater og industrielle kogeanlæg til produktion af syltetøj, marmelade, kompotter og g...
Behandlingsanlæg til ternet frugt, yoghurt, frysetørret og tørret frugt, designmuligheder. Behandlingsanlæg til frugter og bær, abrikos, blåbær, grana...
Granatæblemarmelade uden tilsætning af sukker eller andre kunstige sødestoffer.
Den har yderligere fordele, da den er lavet af 100% naturlige frugts...
Vakuumkogeanlæg til bedste produktkvalitet I Kogeapparater til konservering - KASAG-eksperterne er specialister i konstruktion af kogeapparater og ind...
En lækker økologisk og gourmet blåbærsyltetøj! Plateau des Monédières er ideelt til blåbærvækst. De høstede sorter er: Bluecrop, Berkeley, Spartan, Je...
Det er solen, der har rendezvous ved dit morgenbord takket være denne marmelade, der er lavet af de bedste ananasvarianter, udvalgt for deres smagskva...
{"Préparée avec 55 g de fruits pour 100 g de produit fini.":"Forberedt med 55 g frugt pr. 100 g færdig produkt.","Dont sucres 54 g":"Heraf sukker 54 g...
Denne originale frugtkombination med den sprøde kokosnød og den subtile note af ananas er en sand fornøjelse. Når man først begynder, kan man ikke sto...
{"Proteins1.2 g":"Protein 1,2 g","Préparée avec 55 g de fruits pour 100 g de produit fini.":"Forberedt med 55 g frugt pr. 100 g færdig produkt.","Gluc...
Her er en marmelade med efterårsagtige smagsnuancer. Appelsinen giver en balance, en finesse og en lav sukkerindhold. Tilstedeværelsen af zest fremhæv...