... smag nåede frem til nutiden. I Menderes Efendi Lokum-fabrikkerne produceres der hver dag tusindvis af lokum af høj kvalitet til søde elskere. Vi opnår farven på vores lokum ved at koge naturlige frugter. Vi tillader absolut ikke brug af tilsætningsstoffer og producerer derfor et sundt lokum. Vi når den højeste nøddeandel i lokum og beriger indholdet rigeligt. Vi pakker omhyggeligt i høj kvalitet og sikrer, at hver fase af pakkeprocessen kontrolleres, så det bliver pakket lufttæt. Er den lokum, du ønsker, endnu ikke produceret? - Kontakt os, og lad os begynde at designe den lokum, du drømmer om!
Tyrkiet, Izmir
...Derfor afslutter de deres modning i anden halvdel af august. De meget søde frugter har en lav syreindhold og er sprøde. Den tredje type, chojurolar, er større end de andre (gennemsnitligt 400 g og 8 cm i diameter), men stadig saftige og sprøde. Denne type, der blev født i Japan i 1895, er den mest populære nashi-type på grund af sin størrelse. De kan opbevares i køleskabet i op til seks måneder.
Tyrkiet, Konya
Vores virksomhed begyndte produktionen af tyrkisk lokum og søde sager i 2007. Vi leverer det bedste produkt til den mest favorable pris til vores kunder. I 2012 begyndte vi at eksportere. Vi arbejder fortsat med 8 lande. Vi kan producere i henhold til vores værdifulde kunders ønsker. Vi stræber efter at være den bedste adresse for lokum, cezerye og gele-lokum og ønsker at vokse sammen med jer. Tak fordi I vælger os, og vi ønsker jer held og lykke med arbejdet.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play