...25 KG Kraftpose. Anvendelse Sudem brødblanding (10 kg), ingrediensen gær (til boller 300 GR, til store brød 400 g) og vand (6 liter) blandes til en dej. Dejtemperatur 25-27 °C i 10 min langsomt, 7 min hurtigt æltes. For 1. fermentering 15 min (på disken). For 2. fermentering tager det 30 min. Bages i 30-35 minutter. 1 års opbevaring på et køligt og tørt sted.
Tyrkiet, Istanbul
...bagels, croissant, boller, brødpinde, enhver form for brød og andre bagværksprodukter, halva (fra 80 gr. til 1 kg.), butterdej, frosne fødevarer (fisk, pizza osv.) i fødevareindustrien Sæbe, rengøringsklude og svampe i rengøringssektoren Møbeltilbehør i møbelindustrien Biltilbehør eller reservedele i bilindustrien Rullebandage og andre lignende forsyninger i medicinalindustrien Frugt og grøntsager placeret på en tallerken Te-sæt pakker (inklusive ske, tepakke og sukker) eller andre lignende sæt pakker (salt, peber, servietter, tandstik osv.)...
... køkkenudstyr • Udstyr til caféer/restauranter: til bagerier – til brød (bagels, boller, croutoner, småkager og knækbrød), vafler, til desserter (kager, cheesecakes og tærter), muffins, pizzaer, snacks og lavash, • Forberedelsesudstyr (kødhakkere, kødkuttere – skæremaskiner til kød og knogler – dejæltemaskiner og vejsemaskiner – dejskæremaskiner, kartoffelskræmmere – grøntsagsskæremaskiner...
Tyrkiet, Istanbul
... verdens køkkener. Dilek byder sine gæster velkommen i sine butikker hver dag fra kl. 07.00 til 24.00 med specialfremstillede kager til særlige lejligheder, fødselsdagskager, bagværk, kager, boller, mælkesødt, baklava og udvalgte menuer fra verdens køkkener, som de producerer i deres egen fabrik. Dilek har siden 2004 vokset sig større gennem franchising-systemet. I franchising-systemet er både...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play