...Secreto Cruceta af iberisk svinekød er et eksklusivt stykke, der skiller sig ud med sin intense smag og saftige tekstur. Udtages fra den nederste del af svinekammet, tæt på skulderen, stammer dette snit fra iberiske svin, der er over 10 måneder gamle, opdrættet i frihed og fodret naturligt. Med en vægt på cirka 500 til 650 gram er Secreto Cruceta ideel til tilberedning på grill, i ovn eller i gourmetopskrifter. Dens indhold af infiltreret fedt giver en unik smag og en exceptionel blødhed, perfekt til gastronomi-entusiaster, der søger den autentiske iberiske kvalitet i hver bid.
Portugal, Santarém
... Monte Safiras Saltet bacon er et bevis på brandets engagement i at bevare traditionelle portugisiske smagsoplevelser. Uanset om det bruges i gryderetter, supper eller som en selvstændig ret, tilføjer dette saltede svinekød dybde og rigdom til ethvert måltid. Oplev den autentiske smag af Portugal med Monte Safiras Saltet bacon, et produkt der indkapsler brandets dedikation til kvalitet og tradition.
Spanien, Malaga
...Den perfekte bittersøde kombination i en kroketform. For skattejægere, en ægte snack for madelskere. Vi er meget glade for at præsentere de perfekte kroketter, cremede indeni, sprøde udenpå med det mest delikate brødkrummelag til enhver smag. Kød Svinekød med Palo Cortado vin Blandet kødgryde Kylling med Montilla vin Blodpølse Bacon og dadler Fisk Torsk Tun Røget laks Reje Scampi Parmentier blæksprutte Vegetarisk Spinat med valnødder og cashewnødder Ratatouille 48/50 enheder/ Kilo KATEGORI: Kroketter...
Spanien, San Pedro Manrique (soria)
Embutidos La Hoguera S.A. er en agroalimentær virksomhed, der startede sin aktivitet i 1986 som en fortsættelse af et integreret projekt, der dækker hele kæden fra produktion af svin, slagteri, skærestue til forarbejdning af produkterne. Filosofien bag dette projekt opstod fra fire partnere med ideen om at skabe merværdi til svineproduktionen og samtidig skabe arbejdspladser, der kunne hjælpe med...
Spanien, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) har sit sociale hjemsted i Guijuelo (Salamanca) og beskæftiger sig næsten udelukkende med industrialiseringen af den iberiske svin. Deres mål var at bygge et slagteri med skærefaciliteter og fedtudvinding, som kunne levere slagtning og udskæring af de svin, som deres industrier havde brug for, samt omdanne svinefedt til olie gennem en smelteproces, idet industrien...
Spanien, Montcada i Reixac-Barcelona
...INGREDIENSER: svinekød og bacon, salt, krydderier, dextrose, stivelse, sukker, antioxidanter (E331, E301) og konserveringsmiddel E250. Naturligt svinedarm. Kan indeholde spor af mælk og soja protein.
...saftig, kogt, bagt og krydret. Aromaerne fremstilles i overensstemmelse med de gældende EU-retningslinjer (inkl. Flavouringregulation 1334-2008). Mulige smagsprofiler: Kylling og kalkun Okse og krydret kød Svinekød, skinke og bacon Lam Tjekkiet: Tjekkiet 20 kg: 20 kg...
Spanien, Murcia
Vi tror på kvaliteten af produkter lavet i Spanien, og derfor ønsker vi at dele dem med resten af verden. Asturierne er stolte af deres gedeost, valencianerne af deres paella, riojanerne af deres vin, men hele Spanien glæder sig, når vores produkter og opskrifter går ud over vores grænser. Som spanierne er vi stolte af vores gastronomi og den variation af produkter, der er lavet i vores land. Go...
Holland, Enschede
Capi Food B.V. er et internationalt kødhandelsfirma siden 2020. Vi fokuserer på friske og frosne kødprodukter. Til skarpt beregnede priser. Vore leverandører er kvalitetscertificerede producenter og opfylder de højeste kvalitetskrav. Vi tager os dagligt af salget til industrien, institutioner, slagtere og kødforarbejdere. Med mange års erfaring kender vi kødindustrien indgående og ved, hvor man k...
Belgien, Zele
Frankrig, Saint-Brice-En-Cogles
... kvalitetsbevidste markeder i verden garanterer et uophørligt fokus på kvalitet og fødevaresikkerhed. EEC, Kina, Schweiz, Rusland, Sydafrika, Japan, Korea, Hong Kong, Taiwan, Vietnam, Singapore og mange andre lande verden over. VI TILBYDER (FROSSET SVINEKØD SOM NEDENFOR): Svinefilet Svinefødder Svinebryst Svineindmad Sviners skulder Svinekrave Svineleg Svineøre Svinekam (benfri) Svinehals (benfri) Skinke 4D...
Italien, Marciano Della Chiana
...Denne version af Finocchiona IGP vejer cirka 500 g og er pakket hel i naturligt tarmskind. Finocchiona IGP fremstilles af udvalgte stykker svinekød af højeste kvalitet. Blandt disse finder vi: skulder, skinke, lår, nakke og bacon. Forarbejdningen er kendetegnet ved tilsætning af aromatiske frø fra vild fennikel, salt, peber og hvidløg. Denne naturlige og ægte blanding giver den toskanske pølse...
Østrig, Wien
...Vi anbefaler Ramsa græskarkerne sennep til kraftige kødretter, kold svinekød, kødlaber, brætjause og som en delikatesse også til marinaden af kartoffelsalat. Hemmelig tip fra personalet: smør frisk rugbrød med græskarkerne sennep, læg bacon på og nyd.
Italien, Mesoraca
... originale form, som vi alle kender. Modningen foregår i miljøer med kontrolleret fugtighed og temperatur i mindst 45 dage. Anbefales som forret og som ingrediens til hovedretter (f.eks. Bagte pasta). Kategori: Calabrese pølser VÆGT: 300/350 g INGREDIENSER: Svinekød, Salt, Naturlige aromaer og krydderier Sukker: Dextrose og saccharose Antioxidanter: E301 Konserveringsmidler: E250-E252 Vægt: 0,350 kg...
Spanien, Toral De Los Vados-León-España
...Håndlavet fremstilling af specialiteter som: El Botillo del Bierzo, krydret og sød chorizo, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, helbredt skinke, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, røget lacón, bacon, røget pancetta, braiseret lacón (Gourmetprodukt) blandt andre... Vi tilbyder også frisk svinekød som: koteletter, mørbrad, ribben, pancetta, lacón, frisk skinke, frisk knogle, og selvfølgelig de salte og friske produkter som: øre, hale, rygsøjle, svinehoved, snude, svinefod.
Frankrig, Carquefou
...I respekt for charcuteritraditionen består vores sortiment af terrine-pâtéer, pâtéer i dej, stege, pølser, kogt skinke, grillskinke og gammeldags røget rå skinke, blodpølser, bacon, rillettes, sprødstegt svinekød osv.
D'alma Mater er en førende eksportør af håndlavede fødevarer fra Portugal, der specialiserer sig i produkter af høj kvalitet fra Serra da Estrela og Beiras regionerne. Med en forpligtelse til at bevare arv og autentiske smagsoplevelser tilbyder Dalma Mater et udvalg af anerkendte produkter, herunder Serra da Estrela ost, lufttørrede skinker og unikke pølser, der er fremstillet med præcision og omh...
Spanien, Madrid
...Fyldt Kalkun til Jul. Prøv vores Fyldte Kalkun denne jul, og få den leveret til dit hjem på mindre end 24 timer. Vælg mellem de 3 muligheder og glem alt om at lave mad, !BARE OPVARM OG NYD! KLASSISK Kyllingekød og iberisk svinekød, serranoskinke, æble, bacon, tørrede abrikoser, piquillo-peber, mandler, oliven og champignon, alt sammen dyppet i Pedro Ximenez. BOLETUS Kyllingekød og iberisk...
Spanien, Guijuelo
Virksomheden Black Pork Sociedad Limitada beskæftiger sig med eksport af 100% iberisk skinke fra bellota, både i hele skinker og skiver. JAMON IBERICO 100% DE BELLOTA / PATA NEGRA Individuel æske med 100 gram Pris: Ex-work Guijuelo, Salamanca (Spanien) Udløbsdato: 12 måneder fra produktionsdato 40 enheder pr. kasse (hver kasse vejer i gennemsnit 6,55 kilo) Minimumsbestilling: 50 kasser (2.000 enh...
...Artikelnummer: 047220 Basis VPE: kg / KTN / LAG / PAL / ST EAN: 2804333000007 Warengruppe: 05 - TK-Kød / 200 - TK-Svin Ingredienser: Svinekød og oksekød (80%), bacon, vand, jodiseret salt, krydderier (med sennep), smagsstof, druesukker, mælkesukker, glukosesirup, krydderiekstrakter, aromaer (med hvede, soja), gær ekstrakt, stegesky, antioxidanter E300 og E301, stabilisator E331/450 Allergener...
- Leverandør af frosset svinekød, indvolde og svineorganer, hjerter, diafragma, hjerter, tunger, lever, nyre, lunger, maver. - Leverandør af iberisk svinekød, bacon, pancetta, ryg ribben, spare ribs. - Leverandør af naturlige tarme. - Frosne svinekødsprodukter, lever, hjerter, tunger, mave, netfedt, lunge, nyre, diafragma, rygfedt. - Leverandør af frosset iberisk svinekød, rygfedt, ryg ribben...
Andre produkter
Søgehus
Søgehus
Italien, Termeno
... kompleks, der strækker sig over cirka 10.000 kvadratmeter, hvoraf cirka 6.000 kvadratmeter er udstyret med de mest avancerede teknologier i branchen. Virksomheden har cirka 20 ansatte og er også IFS-certificeret, og vi har tilpasset et strengt kontrolsystem i henhold til HACCP. Vi er certificeret til at fremstille vores produkter i henhold til retningslinjerne for import til Rusland og Canada. Vi har også en gourmetlinje med udelukkende italiensk svinekød, der er strengt produceret efter traditionelle metoder og opskrifter til fine fødevarebutikker og alle dem, der søger særlige produkter.
Belgien, Gavere
Breydel står for skinke og bacon, fremstillet af rent belgisk svinekød af højeste kvalitet. Håndlavet med de fineste krydderier og bagt i en traditionel ovn. Sådan garanterer vi dig den (h)æderlige Breydelsmag. Breydel ovnskinke og ovnbacon adskiller sig fra alle andre, fordi de stadig bages i en traditionel ovn i flere timer. Breydel stræber efter perfektion og har i september 2009 opnået et A...
Slovakiet, Michalovce
...grossister, handlende. Råmateriale anvendt til produktion af pølser, salami, kogt skinke, tørret kød, pålæg, frankfurtere, bacon. Biproducter som indmad, knogler til kæledyrsfoder, svineskind og fiskskind, fiskskæl til kollagenproduktion.
Polen, Leszno
...ribeye, bavetta, skank, nakke, øje rund, flank, skulder og sirloin. Vi tilbyder også roast beef, vinger, bryststykker, trimning, scions, maver, lever og flank. Når det kommer til svinekød, tilbyder vi udskæringer som: – svinefedt, – halve slagtekroppe, – svineskind, – blødt og hårdt fedt, – 4D skinke, – benfri svinenakke, – benfri lænd, – 4D skulder. Vi tilbyder også fint kød, bacon i A- og B...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play