Holland, Julianadorp
Med over fire årtiers ekspertise fører ABAC Holland BV safranindustrien og mestrer hver aspekt af værdikæden fra dyrkning til markedsføring. Som den førende safranløgproducent og -markedsfører i Holland indtager vi en unik position globalt. Vores safranspecialister har finpudset deres håndværk i Europa, Afrika og Asien og driver projekter for safranfremskridt verden over. Anerkendt som en topauto...
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Dette er en blanding til at lave glutenfri surdejsbrød. Nu kan du bage glutenfrit brød uden gær, æg og mejeriprodukter. Alt, hvad du skal gøre, er at lave glutenfri surdej fra vores blanding og bage lækkert brød med det! Der er ingen smagsstoffer, konserveringsmidler og andre skadelige fødevaretilsætningsstoffer i blandingen. Dette produkt indeholder ikke gluten. Produktet testes for gluten i...
Nydelse bringer succes. Og nydelse opstår fra gode ingredienser. Produkterne fra Dr. Suwelack tilbyder de bedste forudsætninger for succesfulde nydelsesprodukter til vores industrikunder. Hvad der gør Dr. Suwelack så speciel, er kombinationen af konstant høj kvalitet og en unik teknologi- og opskriftskompetence, der muliggør usædvanligt gode smagsoplevelser. Sådan arbejder vi pålideligt og diskr...
Frankrig, Capdenac Gare
...ost, fermenterede grøntsager som kål eller endda surdejsbrød indeholder dem. Fermenteret mælk er også meget rig på dem. Lactobaciller og Bifidobakterier i live: 24 milliarder Lactobacillus acidophilus DSM 21717: 10 milliarder Lactobacillus gasseri LMG 26661: 6 milliarder Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103: 4,4 milliarder Bifidobacterium bifidum DSM 22892: 2 milliarder Lactobacillus fermentum CECT 5716: 1,6 milliarder Vitamin B2: 0,42 mg (30% VNR*)...
Tyskland, Wiesbaden
...Vores surdejsbrød får dig til at længes efter brød igen, og det er helt gluten- og laktosefrit.
Matchende produkter
Boghvedebrød
Boghvedebrød
Andre produkter
glutenfri pasta
glutenfri pasta
Belgien, Marche-En-Famenne
...Boulangerie - Pâtisserie Delhaye: Vi laver ikke "hurtigt" brød. I fire generationer, strakt over mere end 140 år, udvælger vi de bedste meltyper, som vi anvender efter metoder præget af håndværk, respekt for naturens gang og omhu. Dette for at sikre, at vores kunder bevarer smagen af "godt brød" og værdsætter det til sin rette værdi. Vores produkter: Landbrød, klosterbrød, surdejsbrød, fuldkornsbrød, integralt brød, klidbrød ...
Frankrig, LE PUISET DORE
Fremstilling og salg af bagværk og wienerbrød fra økologisk landbrug. Forhåndsbagte surdejsbrød, der er kølet ned. Forhåndsbagte surdejsbrød under beskyttende atmosfære. Producent af økologiske brød og wienerbrød. Producent af forhåndsbagte brød under beskyttende atmosfære. Eksport af økologisk forhåndsbagte brød. Eksport af forhåndsbagte surdejsbrød. Fremstilling af surdejsbrød uden tilsætning af industriel gær. Økologiske forhåndsbagte brød, der er kølet ned, økologiske forhåndsbagte brød under beskyttende atmosfære. Producent af økologiske forhåndsbagte brød til professionelle.
Italien, Montecosaro
Bageriet konditoriet Pietro Quercia i Montecosaro (MC), en landsby beliggende mellem de maceratiske bakker, skaber et surdejsbrød, der er lavet med lokale, uforarbejdede og bæredygtige meltyper. Konditoriet (brownies, muffins, zeppole, sicilianske cannoli) er født ud af ideen om at forene smag med velvære ved at bruge uforarbejdede meltyper og reducere sukkerindholdet. Bageriet konditoriet...
Vi er en virksomhed siden 1989. Alle vores produkter bages i en vulkansk stenovn, som i en brændeovn. Kvalitet og overkommelige priser er det, der repræsenterer os. Vi tilbyder håndlavede småkager, sprøde brød, søde brød og alle former for surdejsbrød med langsom hævning. Vi er interesserede i samarbejde med forhandlere og bagerier. Engros- og detailhandel.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play